Moderator: Apcik
katty napisał(a):agatka_zagatka napisał(a):A ja kiedyś myślałam, że psy to owoców nie jedzą![]()
Gruszek co prawda nie mamy, ale truskawki oczywiście prosto z krzaka podjadane przez Lidera były
A Katty jak zwykle piękna
Doszłam do wniosku ,że Katty , Lidera i Jantara wiele wspólnego łączy , bo lubią owoce. Ja mam też drugą suczkę,ale jest to zwykła kundelka -podobna troszke do jamnika i ona nigdy nie odważyłaby się zjeść owoców czy warzyw - to nie w jej stylu
.Kundelka -Punia uwielbia tylko i wyłącznie mięsko
![]()
,a Katty uwielbia i mięsko i warzywa
. Szkoda ,że nie ma więcej rodzinki na forum...... ,a może ktoś jeszcze jest tylko cicho siedzi
..... ?
katty napisał(a):Zgodnie z obietnicą wstawiam dzisiejsze fotki mojej Katty![]()
szczerze to niewiem dlaczego dostała ocenę bardzo dobrą ponieważ sędzia Litov za wiele nie patrzał na Kattykasia.r napisał(a):Katty prezentuje się dostojnie i ślicznie.Cudowna jest. Co do oceny, nie wiem co napisał Was sędzia, ale jak moja dostała bardzo dobrą, to pomimo, że to była najsłabsza dotychczas ocena, to dzięki wystawie i ocenie dużo się dowiedziałam o psie. Sędzia (p. Kot) powiedział mi dokładnie za co bdb - nadmiar ciałka i że mam psa odchudzić do następnej wystawy. Tak więc potraktuj wszystko jako wskazówki nad czym musicie popracować do następnej wystawy, bo nasz piękną sunię !!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości