Moderator: Halina
jbeata napisał(a):Czy ktoś może mi podpowiedzieć co może byc powodem że pies który od "małego" jezdził autem i sam CHĘTNIE wskakiwał do niego od jakiegoś czasu nie chce dobrowolnie wskoczyć do auta....? musimy Polusię zapiąć na smycz ( ona wtedy myśli że będzie spacer ) więc chętnie podejdzie, a gdy każemy jej wsiadać, wsiada, ale widzimy że robi to z przymusu. A przecież to Pola pokazała Brendusi,że auto jest OK wskakujemy i jedziemyBrenda dalej wskakuje jak tylko otworzymy bagażnik, a Pola nie chce...męczy mnie to, zadaję sobie pytanie-dlaczego???
Czy powodem może być zmiana auta, które kupiliśmy specjalnie pod DWA psy, żeby miały wygodnie...? wcześniej jeżdziły na tylnym siedzeniu. Od jakiegoś czasu jeżdżą w kombi w bagażniku.
Wszelkie zachęcanie nie daje rezultatu...![]()
daria napisał(a):Ja mam Peugota Partnera właśnie pod psa,Birmucha jeździ z tyłu w bagażniku,oddzielona kratką,uwielbia to![]()
I jak to człowiek da się zakręcić że kupuje auto pod psa,aparat fotograficzny pod dzieci i PSA,itd...
munda2 napisał(a):daria napisał(a):Ja mam Peugota Partnera właśnie pod psa,Birmucha jeździ z tyłu w bagażniku,oddzielona kratką,uwielbia to![]()
I jak to człowiek da się zakręcić że kupuje auto pod psa,aparat fotograficzny pod dzieci i PSA,itd...
hmm ja własnie sie rozglądam za zafirą bo w corsie mi się pies i dzieci nie mieszczą za bardzo :D a lustrzanka tez w kolejce czeka bo moją cyfrówką nie moge psa w ruchu złapać bo się rozmazuje
Powrót do Berneński Pies Pasterski
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości