Barnabik miał dzis wyciagane źdźbło trawy z ucha. Nie, żebym specjalnie jechała do weta - tak przy okazji go wzięłam, bo Lusiek wsciekłość miał mieć szczepioną, a trwa akcja bezpłatnego badania uszu u psów wiec go na przyczepkę wziełam i... uszeczko malusieńko zaczerwienione, bez wydzieliny a jak zajrzeli głębiej to... trzeba było głupiego jasia dawać... Dobrze, ze juz po..
A teraz lans z poprzedniej niedzieli. Otóz - z plakatu dowiedziałam się, ze mam HODOWLE BERNÓW....
http://www.e-gorzyce.pl/news.php?readmore=1723Nie ma to jak nadinterpretacja organizatorów....
Mimo mojej akcji pisania w miejscach netowych ogłoszeń sprostowania oraz ulewnego deszczu w dniu imprezy ludziska przyszli pooglądac te berny
Obrazek został zmniejszony.
Obrazek został zmniejszony.Lucjusz równiez był w charakterze zmokłej kury ale nic to - poczekalismy odpowiadając na 1000 pytań do... do "pokazu", przy okazji wozac dzieciarnię
Obrazek został zmniejszony. "A tam kogo przyniosło..."
Obrazek został zmniejszony. W pokazie uczestniczyły pomeraniany, cziłałki ( nie wiem jak sie to to pisze), york, 2 mupety, nagi grzywacz, szpice wilcze 2 , 2 onki,2 goldeny,sznaucer olbrzym, tosa, maliniak,dog de Bordeau i.. 2 berny
(nie chce mi sie fota załadowac..)
w każdym razie nagrode publiczności w kategorii raz dużych pod postacią 3 penisów wołowych, kopki kurzych łapek i pucharu ( zupełnie zbytecznego) zdobył
BOMBASTIK FANTASTIK
Obrazek został zmniejszony. A tu- juz mu sie znudziło siedzieć...
Obrazek został zmniejszony.