obrazky/1750_1309891017.jpg Bisz liczy mrówki

Moderator: Apcik
Kamil napisał(a):http://szwajcary.com/obrazky/1750_1309891017.jpg Bisz liczy mrówki
a co? scenki jak z Pana TadeuszaPaniBisiowa napisał(a): Mam fajnie zdjęcie na którym Biszon NAPRAWDĘ obserwuje mrówkiAle fota nie nadaje się do publikacji
ze względów natury... delikatnej
![]()
kerovynn napisał(a):jeszcze jeden taki tekst a szczękościsku dostanę, paszcza mnie boli od rechotu
i jeszcze zbulwersowałam klientkę, bo zarżałam radośnie akurat jak weszła od sklepu i myślała, że to z niej...
...naiwna![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kerovynn napisał(a):i jeszcze zbulwersowałam klientkę, bo zarżałam radośnie akurat jak weszła od sklepu i myślała, że to z niej...
julka213 napisał(a):BisiuJesteś cudowny-a jaki grzybiarz.
![]()
Aga-2 napisał(a):Na drugim - brrr - ani nie chcę sobie wyobrażać co potem z takim psem się robi
Hekate napisał(a):Błotkiem trzeba się dzielić wiadoma rzecz, w końcu na cerę świetnie wpływa, do tego płukanka w wodzie źródlanej (w końcu każda rzeka zaczyna się u źródła) i wychodzi potem taki prężocy pierś Biszoprzystojniak
Majszczur napisał(a):Parafrazując klasykę telenoweli polskiej krzyknę : "Bisiek! aleś zarósł!"![]()
a co? scenki jak z Pana TadeuszaPaniBisiowa napisał(a): Mam fajnie zdjęcie na którym Biszon NAPRAWDĘ obserwuje mrówkiAle fota nie nadaje się do publikacji
ze względów natury... delikatnej
![]()
ciekawe komu on te mrówki liczył i w jakich zakamarkach
...
PaniBisiowa napisał(a):wyglądał i pachniał jak samonapędzająca się przyczepa z obornikiem
PaniBisiowa napisał(a):Pozdrówki! (trochę się rozpisałam, ale dziś niedobry dzień jest)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości