Obrazek został zmniejszony.Już za chwileczkę, już za momencik, Ekspert z Borsukiem zacznie się kręcić...
Obrazek został zmniejszony.Borsuk mówi, że już zaraz będzie miał urlop! I nic nie będzie robić tylko ze mną łazić. To mi się podoba!
Bałem się troszkę, że będę wychodzić z Kudłatym. To obciach! Jeszcze by mnie ktoś z nim zobaczył.
No chyba, że jakoś tak w nocy...
Zresztą Borsuk twierdzi, że w nocy to sobie Kudłaty może ze mną chodzić, aż spuchnie. Przynajmniej będzie jakiś odpoczynek od tego upiornego chrapania...
Obrazek został zmniejszony.Słyszałem, że Borsuk chce mnie wysłać do przedszkola. Kudłaty się temu sprzeciwia. Marudzi, że nauczę się tam przeklinać, pić, palić i nie szanować kobiet. Ale Borsuk powiedział, że to, że systemowi edukacji nie powiodło się z Kudłatym, to nie znaczy, że tak samo będzie ze mną.
Ciekawe czy w przedszkolu daja jeść? Kudłaty mówi, że kiedyś dawali. Ale teraz jest dziki kapitalizm i nie wiadomo...
Obrazek został zmniejszony.agatka_zagatka napisał(a):Expert, może Ty zacznij cykl felietonów publikować (...)
Kudłaty się na ciebie wkurzy. Szukałem w słowniku co znaczą "felietony" i troszkę mi się wygniótł.