Mu gratulujemy lokatowym. A naszej polskiej ekipce szczególnie.
Ja jestem zadowolona z wyników Bianeczki, sędzina klubowa w niedzielę - pozując do zdjęcia dodała, że choć widzi, że suka nie ma pełnego ofutrzenia oceniała pozostałe elementy i wg nich Bianeczka była najbardziej równa patrząc na pozostałe elementy.

Ja pękałam ze szczęścia i dumy

Dziękuję Czakusiowej i Kresce za pracę nad futrem Bianeczki- frędzelki na uszach trzeba było obciąć i dało to super rezultat.
Biegając w porównaniu przegrayśmy z VOGUE Z DEIKOWEJ DOLINY, która wygrała wszystko- nasze gratulacje jeszcze raz.
Co do oceniania- każdy ma swój gust- ale jeśli pies się boi i nie jest w klasie szczeniaków czy baby to ocena też powinna jakoś to uwzględniać, ale co tam, to tylko wystawa.
Najważniejsze, że nasze psy wytrzymały ten upał 30 stopniowy na lotnisku i razem z nami biegały czasem lepiej czasem wolniej niż byśmy chciały. A Bianeczka dziś właśnie rozpoczęła trudne dni kobiece

- Czak wyczuł zbliżającą się cieczkę
My czas spędziliśmy w bardzo miłym towarzystwie kosztując kuchnię Litewską - a ponieważ na dania trzeba było mega długo czekać

więćcsączyliśmy ichnie piwko.
A jednej nocy śpiąc w wigwamie czuliśmy się jak cywilizowani indianie
Miejscowość urocza- polecam- super park wodny i całoroczny stok narciarski i tylko 47 km od granicy
Do zobaczyska
Zdjęcia wrzucę jak znajdę wolne 5 minut.