daria napisał(a):Marszal napisał(a):No fakt Galeria zaniedbana

Dzisiaj postaram się coś wrzucić, jak mi się uda

Aniu jak nie będzie fotek to już się do Was nie będę odzywać
Oj pogadało bi się z Tobą

Zgadzam się z Tobą Daria, pogadało by się szczególnie przy dobrym

jak za dawnych dobrych czasów
KasiaT napisał(a):Piękny i dostojny Pan Pies-ale po jego minie widać,że chyba potrafi czasami wpadać na genialne głupkowate pomysły
I tu Cię Kasiu zaskoczę

Jak go przywiozłam od Kasi Szam-owej, już jako ok.8tyg.szczenię siusiał tylko na wyznaczoną do tego ceratę albo podkład, nie musiałam go uczyć. Od maluszka, nawet jak na jakiś czas zostawał sam w domu to nie zdarzyło się aby coś pogryzł albo zniszczył (jak to szczenię) w domu. Nawet zaczęłam podejrzewać Kasię, że mi jakiegoś cyborga wcisnęła i zaglądałam mu pod ogonek, czy aby jakaś bateryjka mu nie wypadnie

Do dnia dzisiejszego żadnych strat w domu nie odnotowałam a i w ogrodzie dołów nie kopie

Można wyjść z domu i zostawić najlepszy smakołyk na wysokości jego nosa i nie ruszy a jest łakomy nieludzko. Można by powiedzieć dobrze wyszkolony pies, a no i nic bardziej mylnego

Na ogół to człowiek wychowuje psa, u nas to pies wychował nas

No, ale muszę być szczera i wady też posiada

Jest nieludzko uparty i roszczący, jak coś chce to musi dostać natychmiast, sprzeciwu nie znosi

No to Ci strzeliłam elaborat
Szam napisał(a):Ps. Maksia tatus 17 lipca skonczyl 10 lat !
Ta informacja to balsam na moją duszę

Kasiu, Twój wnusio w grudniu kończy 7lat i jak na razie (odpukać) sprawdza się u niego powiedzenie, ze jest jak wino....
Wszystkim baaardzo dziękujemy za miłe słowa