Byliśmy w odwiedzinach u Cioci Ani wymiziałyśmy z Julką pewnw majutkie futerko Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.
no daj buziaczka daj ....no dobra Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.
Obrazek został zmniejszony.słodziak Pierruś I ZW.MŁ oc doskonała<tak> babcia pęka z dumy Obrazek został zmniejszony. Phila miała dzisiaj focha ale była 2 oc doskonała Obrazek został zmniejszony.
Obrazek został zmniejszony.Polusia była 4 oc doskonała pięknie się pokazała Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.i buziaki po wystawie u babci Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.
Odwiedzinki u RODZINKI ).Wczoraj gościliśmy się u Beatki i Leona -oczywiście jak zawsze zasiedzieliśmy się , ale było tyle do obfocenia LASEK Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. same Obrazek został zmniejszony. i z babcią Obrazek został zmniejszony. rodzinnie
Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. ja tu popilnuję;) Obrazek został zmniejszony. z dziadkiem Obrazek został zmniejszony. i zdjęcia z serii -LUBIMY SERNICZEK Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. ale bez serniczka też się kochamy Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. a na koniec -NIESPODZIANKAAAAA:) Obrazek został zmniejszony.
Właśnie dostałam zdjęcia Pierra jak byczy się w SOPOCIE po wystawie:)))babcia dumna ::) Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. jaki jestem psistojny:))))) Obrazek został zmniejszony.
Nasza Philonka na wczorajszej wystawie i po Obrazek został zmniejszony. w ulubionej pozycji
Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. i nasze zdjęcia z wystawy http://cichagorka.jalbum.net/Nowy%20S%C ... index.html