Moderator: Aga-2
grazka napisał(a):Lusi zgłoszona jest w młodzieży, ale ja w międzyczasie zafundowałam sobie ortezę na kolano;(( ,więc ???
4mala napisał(a):Ja też będę debiutowała ale z Koksem i Aidobo Vector z SzM na "wywczasie"
marieanne napisał(a):Może będzie okazja się spotkać i na spacer wspólny umówic :)
grazka napisał(a):Marieanne ,mam ortezę zablokowaną w zgięciu, bo kilka dni temu uszkodziłam sobie ACL i MCL, więc raczej moja córka będzie wystawiać Lusi .Troszeczkę się stresuje, bo zawsze była tylko jako kibic.
4mala napisał(a):marieanne napisał(a):Może będzie okazja się spotkać i na spacer wspólny umówic :)
Oczywiście jestem za i ogromnie się cieszę, że nasze berneńskie białostockie (i okolice) towarzystwo się powiększa
Juska napisał(a):My też się pokażemy w Białymstoku z Lavi w młodzieży, Gastonem w pośredniej i białaskiem :)
Juska napisał(a):My też się pokażemy w Białymstoku z Lavi w młodzieży, Gastonem w pośredniej i białaskiem :)
4mala napisał(a):Dopiero dopatrzyłam się, że też masz samoyeda, ile ona ma i w jakiej klasie ja będziesz wystawiać (bo się spotkamy na ringu białasów - Aido to też samek
)
4mala napisał(a):Ja mam jeszcze prośbę do doświadczonych osób, czy ktoś się może ze mną podzielić informacjami jak po kolei wszystko wygląda? kiedy się pojawić na wystawie, kiedy odebrać nr itp. (na razie dostalam tylko potwierdzenie zgłoszenia ale jako zielony ludek nie wiem co z tym dalej zrobić)
marieanne napisał(a):A zapłaciłaś? :D bo chyba potwierdzenie jest najpierw -> potem opłata -> a potem juz info ze kasa doszła.
Numerek powinnas dostac pocztą w tygodniu poprzedzającym wystawę :) polecony priorytet
mkczar napisał(a):Nr dostaniesz pocztą w tym tygodniu (najprawdopodobniej). Jeżeli nie można odebrać przed wystawą w sekretariacie na terenie wystawy.
Zaczynamy się wystawiać jako pierwsi czyli od 10.00, wystawa "czynna" jest od 8,00 warto być przynajmniej z godzinkę wcześniej żeby psa zaznajomić z ringiem i otoczeniem, odebrać katalog, ostatnia kosmetyka i na ring :)
Juska napisał(a):Moja Kayla to jeszcze mały brzdąc- ma 4,5 miesiąca także będzie reprezentowała klasę baby
a Twój Aido w jakim wieku i w jakiej klasie będzie się pokazywał?
![]()
![]()
mkczar napisał(a):Zaczynamy się wystawiać jako pierwsi czyli od 10.00,
4mala napisał(a):mkczar napisał(a):Zaczynamy się wystawiać jako pierwsi czyli od 10.00,
Skąd wiesz, ze jako pierwsi, czy już wiadomo którego dnia i o której są poszczególne rasy? pytam ponieważ nie znalazłam tej informacji na stronie zkwp a mam tylko cicha nadzieje, ze caviki nie bedą w tym samym czasie co samki i bernole.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość