agatKa2212 napisał(a):Danusiu Froduś cudny.Przepiękny niedźwiedź z niego ,a jak sobie pomyślę ,ze on wciąż rośnie to ......![]()
![]()
No gdzie rośnie, on dla mnie jest wiecznym maleństwem

Moderator: Apcik
agatKa2212 napisał(a):Danusiu Froduś cudny.Przepiękny niedźwiedź z niego ,a jak sobie pomyślę ,ze on wciąż rośnie to ......![]()
![]()
Majszczur napisał(a):Nie no Frodosław zajebisty jest a niech mnie banują za niewybredne słownictwo, ale nic innego nie oddaje w pełni mojego zachwytu Jego jestestwem
a myszorowi koniecznie musicie sprawić conajmniej jednego kompana w gatunku, bo toto stadne jest, po co potem przepłacać za kozetkę u psychoanalityka-behawiorysty jak mu/jej(?)j samotność piętnem odciśnie się na psychice
![]()
fabiolola napisał(a):NA miejscu Frodka bym się buntowała - myszowate ma myszoskoczka a psowate???doniosę babci,
swoja drogą u babci chyba by się znalazł jeszcze psi przyjaciel
fabiolola napisał(a):<wow> jaki malutki, pełen szacun dla Frodzia, że go nie rozdeptał![]()
Danusia, czy patrząc no Frodka nie masz wrażenia, że dziadzio gabarytem to bardziej do myszowatych
dominikrac napisał(a):Widzę że zabawa na całego ten mały z tyłu wygląda jak króliczek przy frodusiu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości