Wielkie gratulacje z powodu podboju Litwy

Coś mi się wydaje ,że każda sucz marzy ,aby piękny Czakosław Wspaniały został ojcem jej dzieci-chłopak potrafi robić piękne bernolki

Moderator: Apcik
KasiaT napisał(a):Coś mi się wydaje ,że każda sucz marzy ,aby piękny Czakosław Wspaniały został ojcem jej dzieci-chłopak potrafi robić piękne bernolki![]()
Leszczyna napisał(a):KasiaT napisał(a):Coś mi się wydaje ,że każda sucz marzy ,aby piękny Czakosław Wspaniały został ojcem jej dzieci-chłopak potrafi robić piękne bernolki![]()
Moja sucz dostąpiła właśnie zaszczytu randkowania z CzkosławemW zeszłym tygodniu
kerovynn napisał(a):Leszczyna napisał(a):KasiaT napisał(a):Coś mi się wydaje ,że każda sucz marzy ,aby piękny Czakosław Wspaniały został ojcem jej dzieci-chłopak potrafi robić piękne bernolki![]()
Moja sucz dostąpiła właśnie zaszczytu randkowania z CzkosławemW zeszłym tygodniu
łoł.... to się dziewczynie poszczęściło![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Leszczyna napisał(a):KasiaT napisał(a):Coś mi się wydaje ,że każda sucz marzy ,aby piękny Czakosław Wspaniały został ojcem jej dzieci-chłopak potrafi robić piękne bernolki![]()
kerovynn napisał(a):Czak powinien teraz mieć na stałe mały plecak ze smaczkami i zabawkami bo nigdy nie wiadomo gdzie swoje "dziecko" spotka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
, a głupio by było nie poczęstować juniora "cukierkiem"
![]()
![]()
marieanne napisał(a):kerovynn napisał(a):Czak powinien teraz mieć na stałe mały plecak ze smaczkami i zabawkami bo nigdy nie wiadomo gdzie swoje "dziecko" spotka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
, a głupio by było nie poczęstować juniora "cukierkiem"
![]()
![]()
Ooooo! Jestem za!!
Aniu, mam nadzieje, ze macie przygotowany takowy na niedzielę?
Tylko nie wiem czy "mały" to odpowiedni rozmiar..... na trójkę bachorów?
P.S.Kreska Ty nie rób z Fibi żołnierza tylko szyj romantyczny komplet w kwiaty lub grochy - toż ona panną jest
kreska napisał(a):mamy juz jeden taki na oku, tylko poczekam na Leszczynke az w nasze strony kiedys zawita i bedziemy ja molestowac o uszycie![]()
pozdr
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości