Trochę to trwało, ale w końcu mam chwilę by wstawić zdjęcia Dużych, na kilku znalazły się także Bernusie

Berny na ringu

, nie wszystkie i nie wszystkie stawki ( przyjechaliśmy już w trakcie wystawiania Berneńczyków), starałam się wybrać najfajniejsze zdjęcia, które podobały mi się najbardziej
Obrazek został zmniejszony.
Obrazek został zmniejszony.jestem pełna podziwu dla rytmu i tempa biegu Pana i psa, nr był niestety odwrócony, chyba 323
Obrazek został zmniejszony.i znowu odpoczywające Berny
Obrazek został zmniejszony.Duże witają się z Bernami
Obrazek został zmniejszony.Piękna głowa Tatry z Refugium Polonica
Obrazek został zmniejszony.Diego From Nest Of Stork, nasza konkurencja i nowy psi przyjaciel
Obrazek został zmniejszony.A tu Duże - młodzież psy Diego i Conan zawierają znajomość, grzecznie i baaardzo kulturalnie
Obrazek został zmniejszony.i już na ringu młodzież psy:
Obrazek został zmniejszony.ocenianie sędziego Mirosława Redlickiego trwało długo i było bardzo dokładne
sędzia nie bał się badać zęby sam, a Conan się dzielnie nie wycofał
Obrazek został zmniejszony.Klasa pośrednia chyba nam uciekła jedno zabłąkane
Obrazek został zmniejszony.kolejne zdjęcia z ringu to psy - klasa otwarta
Obrazek został zmniejszony.pięknie biegające Duże dorosłe, w tym upale ciężko było mi biegać z młodzikiem, a tu dorosłe z właścicielami dały wspaniały pokaz
Obrazek został zmniejszony.Na lokatach - Gratulacje!
Obrazek został zmniejszony.MR Boston Caveat Actor z Panią Magdaleną - to był wspaniały dzień i piękny pokaz wystawiania psów
Obrazek został zmniejszony.Broker Porażynianka
Obrazek został zmniejszony.Ramzes Refugium Polonica (FCI)
Obrazek został zmniejszony.Duże - suczki, klasa młodzieży:
Tatra z Refugium
Obrazek został zmniejszony.Yankee z From Swiss Star
Obrazek został zmniejszony.A teraz Tatra z Pańcią i dla mnie najpiękniejsze zdjęcie pt." Tatra kocha Panią "
Obrazek został zmniejszony.Bardzo mi przykro, niestety zabrakło aparatu na suczkach w klasie otwartej i porównaniu ( nieopatrznie zgodziłam się, by córka porwała go, aby utrwalić zawody agility ) - nauczka na przyszłość.
Dziękuję jeszcze raz wszystkim za świetną zabawę. Teraz, gdy wiem ile pracy i wysiłku kosztuje, by jak najlepiej zaprezentować urodę pupila tym bardziej szanuję Was i gratuluję wytrwałości, do zobaczenia na kolejnych wystawach.