Szilkowa napisał(a):O tym samym myślimy co nie?
Na 100% tak

Moderator: Apcik
Szilkowa napisał(a):O tym samym myślimy co nie?
mysia.x napisał(a):wiki1710 napisał(a):To, że mamy piękne forumowe psy to wiedziałamAle zwróćcie uwagę jakie śliczne dziewczyny też mamy
![]()
Oczywiście ze piękne właśnie oglodalam!!!!![]()
Dziękujemy wszystkim za te straszniwie miłe komplementy i cieszę sie ze mówicie ze zmęrzniał![]()
![]()
Będziemy starać sie o Reproduktora w Listopadzie testy psychiczne ....
kasia.r napisał(a):Testy zaliczyła Rosa na poprzedniej wystawie w Kielcach u Pana Z. Połoski,więc pewnie w tym roku będzie tak samo. Trwa to chwilkę, wiec nie ma się czego obawiać :) Z kotem i poprzednim psem chodziłam do dr. A. Kwiecińskiego, rewelacyjny lekarz!!!wyciągał mi zwierzaki z przeróżnych sytuacjii,nawet gdy inni już nie dawali im szans. Niestety stan zdrowia nie pozwala mu na pracę, teraz ...Szczepienia załatwiamy z Rosą w 4 łapach. Wiem, ze prześwietlenie stawów robią w czterech łapach i w świętokrzyskim centrum weterynarii. Jeśli zdecyduje sie an 4 łapy to tylko u dr. Kabały. Po wystawie w Kielcach będe na szczepieniach, więc osobiście dowiem się wszystkiego. Do zobaczenia na wystawie :)
kasia.r napisał(a): a następnie wyszliśmy przed halę i sprawdzali jak reaguje na strzały :) Klika razy strzelili przy psie i patrzyli jaka jest realcja. Więc jak masz możliwość przetestuj przy Vernim jakiś huk, tak żeby się nie wystraszył na teście strzałów. I tyle było :)
My byłyśmy dopiero po zejściu z ringu, było to ok 13, ledwie co zdążyłyśm, ale to była moja pierwszwa wystawa więc przed wyjściem na ring nie ruszałam siez miejsca :) :)
P. Połoska (ten od testów) mówił, ze lepiej było przyjśc w trakcie, wiec podejdź jak będziecie czekać na swoją grupę.
kasia.r napisał(a):Chodzi o to, że testy były chyba od 10-13 i zdążyłyśmy w ostatniej chwili,i wszystko w biegu :), Połoska to ten, który "testuje" psy, więc na nas poczekał :) Dlatego, jeśli bedziesz miała chwilkę w trakcie wystawy podejdz na testy, nie czekając do ostatniej chwili bo to trwa 2-3 min :)
Kamil napisał(a):http://veebern.weebly.com/uploads/6/1/1/4/6114939/6162064_orig.jpg Jaki futrzak się zrobił
julka213 napisał(a)::shock:![]()
![]()
Ostatnie? To jest świetne...
Vanilla Sky napisał(a):Jejku, to jest śliczneeee![]()
![]()
![]()
![]()
ahh.. cudo
![]()
Kiedy mi coś narysujesz?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości