Witam serdecznie, mam 6m-ce bernejke Holly, pare tygodni temu zaczęła utakać na przednie łapy, stwierdzono u niej młodzieńcze zapalenie kości, lęczyłyśmy sie ale kulawizna nie ustępowała, dostałysmy namiary do ponoć najlepszej klinki we Wrocławiu specjalizującej się w ortopedii, chirurgii, itp. Byłyśmy tam wczoraj, i co się okazało, przednie łapy są ok, natomiast z tylnimi jest problem, mianowice dysplazja stawu biodrowego, załamałam się , lekarz powiedział że juz za późno, ale może jeszcze da się coś zrobić, i najlepiej wykonać zabieg dziś, koszt zabiego 1000,00 zł. Poprosiłam o czas, dlatego że chciałam sie skonsultować z hodowcami Holly-weterynarzami, właśnie wróciłyśmy z hodowli, i okazało się ze ZOSTAŁYŚMY OSZUKANE, HOLLY JEST ZDROWA!!!!!! JAK MOŻNA W TEN SPOSÓB TRAKTOWAĆ BIEDNE ZWIERZĘTA DLA PIENIĘDZY!!!!!!!?????? OSTRZEGAM WAS WSZYSTKICH PRZED DOC. BOGDANEM OSIŃSKIM KTÓRY PRZYJMUJE W KLINICE WETERYNARYJNEJ UNIWERSYTETU PRZYRODNICZEGO WE WROCŁAWIU NA PL. GRUNWALDZKIM 51, SPECJALIZUJĄCEJ SIE W CHIRURGII , ORTOPEDII, ITP...UWAGA!!! PRZYJMUJE TEZ NA ULICY MICKIEWICZA 35-37 WE WROCŁAWIU!!!! GDZIE TEN CZŁOWIEK MA SERCE????? JAK MOŻNA OPEROWAĆ ZDROWE ZWIERZĘTA, MÓWIĄC ŻE SĄ CHORE, I W TEN SPOSÓB PODNOSZĄC SOBIE RENOME KLINKI, BO OPERACJE SIĘ UDAJA, A PSY PO KILKU MIESIĘCZNYCH CIERPIENIACH, PODKREŚLAM, ZDROWE PSY WRACAJA DO ZDROWIA, MĘCZĄC SIĘ ZUPEŁNIE BEZ POTRZEBY, TO PODŁE!!!!!!! Napewno tego tak nie zostawimy, ten człowiek musi za to odpowiedzieć... Konsultujcie się przed poważnymi zabiegami z innymi lekarzami, bo niewykluczone ZE ZOSTALIŚCIE OSZUKANI, ALBO ZOSTANIECIE OSZUKANI!!!! JEŻELI KTOŚ BYŁ W PODOBNEJ SYTUACJI, PROSZE O KONTAKT, NIE MOŻNA TAK POSTĘPOWAĆ!!!!!! Na całe szczęscie Holly jest zdrowa, kamień z serca.....