Pewna część nieba nazywana jest Tęczowym Mostem. Kiedy odchodzi Twój pies czy zwierzę, które było szczególnie ci bliskie, udaje się za tenże Tęczowy Most. Ty, zostając po tej stronie powinieneś mieć nadzieję, że jeszcze się spotkacie. Ten wątek jest dla tych naszych przyjaciół co tam już czekają.
Witam. Nie było mnie tu bardzo dawno ale śledziłam forum na bieżąco. Bardzo ciężko mi jest o tym pisać, ale wczoraj pożegnaliśmy naszego Timonka. Niestety przegraliśmy walkę z tym z kim chyba jeszcze nikt nie wygrał - chłoniak złośliwy. Nasz piesio właśnie dzisiaj skończyłby 4 lata i 5 m-cy. Wszelkie starania, pomoc najbliższych i pani doktor nie zatrzymały go przy nas. Wiem, że tutaj są takie osoby, które zrozumieją nasz ból i straszna pustkę jaka pozostawił po sobie Timonek. Pozostaje mi tylko nadzieja , że tam gdzie teraz jest jest ok i tylko czasami za nami zatęskni. Żegnaj
ps Bellinka niestety nie byla jedyna...sa kolejne otrute psy w okolicach, trutka bardzo trudna do wykrycia, dwu skladnikowa, na FB i czeskim forum jest ostrzezenie
Ostatnio edytowano 2011-11-11, 23:13 przez kreska, łącznie edytowano 1 raz