Moderator: Aga-2
Barbel napisał(a):mysia.x napisał(a):mi chodzi o Foresta i jedynie o wściekliznę... ok 3 tyg temu miną termin... a nie o szczepienia na choroby. Verni jest regularnie zaszczepiony i będzie wystawiany.
A kenelówke masz zaszczepioną? Kagura z Poznania sobie przywiozła..
Poza tym - bierzesz 2 psy, jeszcze wystawiasz Łysego od Joli, masz jeszcze 2 rodzicow do trzymania psów w czasie, kiedy bedziesz trzecim zajeta? Ja tam na wystawy woże tylko tego, którego wystawiam. Jak jade towarzysko to bez - wtedy nie muszę sie martwic kiedy na siku, a kiedy sunia piekna obok przeszła, a kiedy kompan do mierzenia sił i spokojnie foty robie, ogladam zwierzki na ringu itp.
julka213 napisał(a):Dostaliśmy potwierdzenie zgłoszenia drogą pocztową, tyle, że bez numerka.
dostaliśmy takie same pismo. Zapomnieliśmy zapłacićWięc pozostaje plątanie się po nr. w dzień wystawy
julka213 napisał(a):Dostaliśmy potwierdzenie zgłoszenia drogą pocztową, tyle, że bez numerka.
mysia.x dostaliśmy takie same pismo. Zapomnieliśmy zapłacićWięc pozostaje plątanie się po nr. w dzień wystawy
Kamil napisał(a):Opłaty za psy zgłoszone w terminie, a wnoszone po 04.11.2011
wynoszą 150 zł za każdego psa,
bez względu na klasę i ilość zgłoszonych psów.
mysia.x napisał(a):Kamil napisał(a):Opłaty za psy zgłoszone w terminie, a wnoszone po 04.11.2011
wynoszą 150 zł za każdego psa,
bez względu na klasę i ilość zgłoszonych psów.
no proszę cie przecież to wiemy!
przecież to halówka, po co robić sztuczny tłummysia.x napisał(a): Z Forestem chciałam iść...
agas napisał(a):Powiedzcie czy na wystawę w hali zabrać dla małej schron w postaci namiociku(taki plazowy maly)
Majszczur napisał(a):przecież to halówka, po co robić sztuczny tłummysia.x napisał(a): Z Forestem chciałam iść...![]()
Granda nr 527
nie wiem czemu, ale ubzdurałam sobie, że berny są w sobotę![]()
a tu jak wół stoi niedziela godz 10:00, w związku z tym nie wiem czy nam się uda być...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości