ŚWIETNA jak fajnie i grzecznie siedzi,Tajguni tak bym nie usadzila,nie usiedzialaby nawet pol minuty,co ja gadam 20 sekund;p,po dzisiejszym spacerze troche spokojniejsza ,wiec wstawie fotke haha [rimg[IMG=http://img855.imageshack.us/img855/2294/dsc01964lh.jpg][/IMG]
A ja wyślę fotkę Trojana jak doprowadzę go do tak pięknego wyglądu jaki prezentują siostry powyżej. Od wczoraj razem z pół roku starszym Imbirem broją w ogródku i wygląda maluch w wersji "pies albo czysty albo szczęśliwy" - oczywiście wybrał wariant drugi. O siedzeniu w domu nie ma mowy /no chyba, że wpaść na chwilkę i siknąć na dywan / , spanie w budkach też jest "be..." , cała trójca spała na posłaniach obok budek na tarasie. Dopiero jak rozsądek Arbuza w nocy przeważył /tzn. pewnie zmarzł mu ogon/ to cała trójca wmaszerowała do domu wyspać się do rana. Pozdrawiamy Tęczowe rodzeństwo i babcię Halinkę
My tez pozdrawiamy bardzo,a tak wogle to Tajga tylko tak wyglada na fotce hihihi ,szcvzesliwa jest na dworze kiedy brudna i w piasku,jak porzerzuce zdjecia z dworu podesle,milej nocy
Myślałam, że uda mi się zrobić dziś ładne zdjęcia ale się pomyliłam. Małe czorty jak dostały werwy to tylko końcówki ogonów mi śmigały a tu cały las do zdobycia. Najlepsze jakie udało mi się wyłuszczyć
16 tygodni - Tornado
TOT - a drugi ogon to ogon Tornada
I jeszcze oba pajace. Tyłkiem wystawił się TOT a frontem TORNADO
Ala a gdzież ja bym na nich narzekała, na tych urwipołciów
No cóż małe Kniejaki poznają już Knieję całą gębą. Zapoznały się już z naszym wspólnym spacerowiczem , czyli labradorem Karmelem. Tot - to jest diabełek ciekawski, bardzo ciekawy był Karmela odrazu postanowił się bawić z nim w ganianego. Poza tym jak w Kniei dostaje powera to wyciąga Tornada w takie krzaczory, że muszę się ich porządnie naszukać. Tornado - z zapoznaniem się z Karmelem zaczekał aż Tot się z nim nabawi i skończy, wtedy on poszedł się zapoznawać. Za to do ludzi to oba są takie strasznie przylepne a Tornado to już chyba całkiem ludzki. No i parę zdjęć ze spacerku.
TOT i TORNADO
TOT
TORNADO
Tu Tornado szczęśliwy po kąpieli błotnej z Karmelem
CHlopaki super,fajnych ma Braciszkow Tajgunia:)Sama jest klockiem zwazyc ja jedynie u weta,jak bede odrobaczywiac sprobujemy hihi,ale na moje oko lekko ponad 20:) [rimg imageshack.us/photo/my-images/24/dsc02020sk.jpg/][/URL]