![diabełek ]:->](./images/smilies/icon_70.gif)
Moderator: Apcik
mało, że obrósł to jeszcze za sprawą grandziowego mega focha nie leciał w kłusie radośnie w górę jak zwykle miał w zwyczaju, dlatego po raz pierwszy mamy w opisie "prawidłowy ogon" zamiast "ogon noszony za wysoko"PaniBisiowa napisał(a): Ogonek chyba obrósł futerkiem![]()
Nooo Viper chyba też uważał, że przeurocza i mimo że go Granda wyraźnie oburczała też by ją chętnie na swój sposób zaszczytnie wymiziałruudzielec napisał(a): Miałam ten zaszczyt wymiziać Grandzinkęprzeurocza panna
![]()
Doszłam do wniosku, że nie będę sobie żałować pieszczotek, przecież po powrocie gotowa w czymś gorszym niż szlam się ufaflunićOlcia napisał(a):A jednak! Buziaczki! Były buziaczki! A mówiłaś, że nie będziesz jej całować po kąpieli błotnej
Śmiałam, się że gdyby była w swojej codziennej formie to pewnikiem dostałaby świadectwo z czerwonym paskiem i złotą tarczę prumusa. A tak to po prostu zaliczone i jużjulka213 napisał(a): Szczególnie gratulujemy testów, brawo
jak widać po minie, Granda miała zgoła odmienne zdanie w tej materiiruudzielec napisał(a): ...na Grandzinkowej łepetynce prezentuje się zdecydowanie lepiej...
Majszczur napisał(a):
ewazoltowska napisał(a):Mnie to pachnie "złośliwością" solidaryzuję się z Grandisławą kto ona w końcu :ochrona.niańka,szczurkowy pastuch,manekin-modelka a kiedy jest psią ? gdzie mizianki,przytulanki ? tylko obowiązki !!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości