Może jednak zdradzisz z jakiej hodowli będzie maluch ?

Moderator: Halina
Anna Rozalska napisał(a): Ważne jest też aby była to hodowla zajmujaca się jedynie berneńczykami a nie jeszcze innymi rasami. Popatrz w rodowody rodziców, czy przodkowie nie byli obciążeni jakimiś chorobami dziedzicznymi.
Anna Rozalska napisał(a):Gdy ktoś hoduje np. 2 rasy i ma kogoś do pomocy to jest ok. Jest miłośnikiem ras, ale gdy np. w pseudo hodowlach przewijają się szczeniaki w typie różnych ras to mnie szlag trafia.
beta68 napisał(a):Postanowiłam poprosi Was o pomoc (głowa mi puchnie już od rozmyslań). 6,5 roku bycia z Bernenczykiem spowodowalo jednak uzależnienie (nawet wchodzenia na forum). Jak wiecie Lucky odeszła od nas 13 wrzesnia.
Pomózcie mi znaleźc psię. Najważniejsze - wolną od dysplazji i histocytozy (jak to mozliwe wg stwierdzic). Na wystawy jeździc nie będę. Może miec kilka miesięcy. Chyba, że macie dla mnie kundelka (miniaturkę berneńczyka), ale wymyslam nocą.
Mieszkam w woj. podkarpackim (Nisko)
Czytam rózne ogłoszenia, ale niektore są dziwne.Dlaczego ktoś pozbywa sie z hodowli 1,5 rocznej suni?
http://tablica.pl/oferta/bernenski-pies-pasterski-suczka-o-anielskim-charakterze-IDvTvr.html
Szam napisał(a):To nie suka, ale pies .....
Powrót do Berneński Pies Pasterski
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości