Moja pannica skończyła właśnie cztery miesiące i jest kochana psotnicą.

Obrazek został zmniejszony.
Moderator: Apcik
andy napisał(a): Pochodzi z okolic zalewu Zeg. .
Dagata napisał(a):Według mnie, to że Andy nie chce nic konkretnego napisać o swojej czworonożnej wnusi, to nie musi być dowodem, na to że jest ona z pseudo. Andy to pewnie taki uparciuszek, jak sobie coś postanowi to koniec i choćby nie wiem co i tak nam nic więcej nie zdradzi.
P.S. To tak jak z markowymi ciuchami, jedni chodzą i się chwalą na wszystkie strony czego to oni na sobie nie mają, a są też tacy, co lubią mieć coś fajnego oryginalnego, ale nie afiszują się z tym.... albo tacy , co jak zobaczą kogoś w fajnym ciuchu, to pierwsze co robią - łapu capu i już na metkę na karku zaglądają, masakra!
P.S. A co z tymi hodowcami, którzy mają suki z papierkiem i mają oficjalne hodowle, a kryją je samcami bez rodowodu, albo niby z rodowodem, ale szczeniaki i tak są bez??? Nie wiem czy kiedykolwiek się to zmieni, bo ludzie są zachłanni. Takich wyjątków jak my jest trochę, ale czy będziemy tak naprawdę umieli "zlikwidować" wszystkie pseudo. Czy damy temu radę! To są nasze marzenia, ale zachłanność ludzka nie zna granic. Szkoda, bo kiedyś może dojść do tego, że zniknie nasza kochana rasa bernów...
Szkoda, że po raz kolejny fajny wątek - galeryjka zamienia się w pole dyskusyjne na całkiem inny temat.
A ja mam prośbę do Andyego - chce więcej nowych fotek małej wojowniczki!!!
Śliczna dziewczynka, niech się zdrowo chowa!
andy napisał(a): Nie sądzę, żeby nasze działania doprowadziły do likwidacji wszystkich pseudo. Ja zakładam, że oni wszyscy też kochają psiaki na swój sposób, wiadomo jednak o zdarzających się wyjątkach. Ja dalej będę się chwalił swoją piękną sunią i będę ją pokazywał kiedy tylko będę miał do tego okazję i ochotę. Nie chciał bym narażać się nikomu swoimi wpisami, więc może lepiej będzie jak tylko ograniczę się do zamieszczania fotek. Nie chcę pomijać i robić tym dużo przykrości nikomu wychwalając jego psiaka, więc napiszę tylko tak ;
KOCHAJCIE SWOJE NAJPIĘKNIEJSZE PSIAKI A ONE WAM SIĘ ZA TO ODWDZIĘCZĄ
bez względu na to z jakiej są hodowli ...
P.S.czy mogę pokazać moją ostatnią Akitę ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości