17.12. oceniał rosyjski sedzia ALEKSANDR IVANOV (ocen doskonałych było jak na lekarstwo, z tego co doczytalam w komentarzach Litwini bardzo narzekają na jego sedziowanie, troszke byl dziwny z nerwowym tikiem i takie tam, ze niby preferowal rosyjskiego psa ale ja akurat tego nie potwierdzam bo w naszej stawce byla rosyjska championka i odpadla z ocena bdb

Gina w klasie młodzieży bez lokaty
Fibille ocena dosk. 2 lokata w klasie otwartej

Bianka w klasie otwartej bez lokaty
res- CACIB Shardonnet Cesar Brizo, res-CACIB JOLY VAN'T PATCHTOF, BOB-a wziela suczka ale nie pamiętam jak sie nazywala bo taki byl scisk ze ciezko bylo dojrzeć numerek

18.12. ocenial czeski sędzia OTOKAR VONDROUS(stanowczy, zwracal bardzo uwage na budowe/proporcje, ruch i znaczenia, rowniez oszczedny w ocenach doskonalych)
Gina łysa jak kolano po pierwszym dniu dostala nie przewidzianej cieczki i Madzie praktycznie sila wypchneliśmy na ring

Gina w klasie młodzieży 2 lokata ocena dosk.

Fibille ocena dosk. 2 lokata w klasie otwartej

Bianka w klasie otwartej 4 lokata ocena dosk.

res- CACIB i BOB wzieła JOLY VAN'T PATCHTOF(na swiatowce byla 2;)) i z nia wlasnie Fibi przegrala w obydwa dni, z reszta po raz 4 spotkaly sie na ringu z takim samym wynikiem 4:0 dla JOLY

STAWKA (nie mialam sily przepisywac wiec jest skan, mam nadzieje ze czytelny)

Obrazek został zmniejszony.

Jakies fotki wstawie pozniej ale narazie nie chca mi sie zaladowac ale moze Madzia cos dolozy od siebie

pozdr