Mamy zaległości ( znowu

)
4.12.2011Byliśmy na wystawie w Świebodzicach. Było miło. Zobaczyłyśmy wiele forumowych psiaków.
Z ringu zeszłyśmy z lekkim rozczarowaniem, bo myślałam, że się trochę wybijemy, w każdym razie z oceną doskonałą i takimże opisem ;
" Bardzo dobrze rozwinięta, harmonijna suka o średnim kośću, głowa o bardzo dobrych proporcjach, stop mógłby być mocniejszy, ruch psuje mocno zakręcony ogon (?) "
Troszkę się zdziwiłam na ten ogon ( mama się uśmiała

), ale Dora normalnie do domu przyjechała zdołowana
![diabełek ]:->](./images/smilies/icon_70.gif)
siedziała w domu cały dzień jej radość życia znikła i przez 3 dni nie chciała jeść.
Na szczęście dłuuugi spacer ją uzdrowił, po prostu tchną w nią życie, bo już się zastanawialiśmy czy nie jechać do weterynarza.

Możliwe, że to przez to, że była wyprana i nie chciała się ubrudzić, nie wiem. Na spacer poszłam z berneńczykiem, a wróciłam z nowofunlandem o pięknym czekoladowo-ziemistym odcieniu brązu. Tylko koniec ogona miała biały.

Niestety zdjęć z wystawy ani ze spaceru nie mam, bo mama przez przypadek usunęła

, ale za to mam fotki z błogiego lenistwa powystawowego.
Obrazek został zmniejszony.
Obrazek został zmniejszony.Proszę państwa to jest miś, miś jest bardzo niegrzeczny dziś.
Obrazek został zmniejszony.Stary niedźwiedź mocno śpi, stary niedźwiedź mocno śpi, my się go boimy, na palcach chodzimy, jak się zbudzi to nas ...
Obrazek został zmniejszony. .... ZJE !
Obrazek został zmniejszony.Aromaterapia ,czyli pańcioskie skarpetki jako super lek na katar.
Obrazek został zmniejszony.Moje ulubione.
Obrazek został zmniejszony.Portret.
Obrazek został zmniejszony.I całość. ;]
Obrazek został zmniejszony.TV.
Obrazek został zmniejszony.Z miną przygłupa.
Obrazek został zmniejszony.Dorka pozdrawia i życzy Wesołych Świąt !