Moderator: annasm
Barbel napisał(a):Leć do weta, tak na juz to mu możesz zakroplić oczy świetlikiem.
elwira napisał(a):Tomas jeśli chodzi o szkolenia to zapraszam tu :http://www.szwajcary.com/viewforum.php?f=18
Ja osobiście znam 2 dobre szkoły z okolic Lublina:Frambos którą prowadzi P.Tomasz Wlizło z Pliszczyna oraz szkołę AS.
Polecam tą pierwsząchociaż jest ich więcej z pewnością
Barbel napisał(a):Nie napar - KROPLE! Do kupienia w kazdej aptece. I nie przemywac tylko wkraplać, jak przemywamy to uszkadzamy rogowkę. Wypróbowane z herbatą na koniu - przemywalam delikatnie zwykłą herbatą i wiecej szkody zrobiłam, niż bym to zostawiła. Poza tym - w przypadku Dina mamy zupełnie inny problem. Kroplami sie tego nie załatwi.
tomas napisał(a):byłem u weta i rozmawialiśmy o szkoleniu gdy zapytałem czy polecił by mi kogoś powiedział że tak ale w Warszawie
w Lublinie nikt nie wyszkoli dobrze psa więc niech ktos powie czy będąc po zakończonym szkoleniu wasz pies jest posłuszny , bo mój nawet nie da sobie zaaplikować kropli do oczu a mam dawać przez tydzień i na kontrol okazało sie
że ma ziarnka piasku te krople co mu podaje mają rozpuścić piasek , kiedyś miałem doga pies o wiele większy ale nigdy nie miałem z nim takich problemów
Powrót do Duży Szwajcarski Pies Pasterski
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości