To my
Pora pokazać trochę fotek
Pancia się opóźnia, ale w końcu ją pogoniłem
Obrazek został zmniejszony.Taki jestem szczęśliwy..Pancia zabrała mnie w fajne miejsce..
Obrazek został zmniejszony.Mogłem wąchać takie piękne kwiatki do woli
Pancia coś tam mówiła, żebym nie właził do środka, ale gospodarze mi pozwalali..a nawet zachęcali to korzystałem
W końcu kwiaty to moja wielka pasja
Obrazek został zmniejszony.Tu też mogłem wchodzić i sprawdzać co w trawie piszczy
Obrazek został zmniejszony.To ja
Obrazek został zmniejszony.Obrazek został zmniejszony.Obrazek został zmniejszony.tu z patyczkiem
Obrazek został zmniejszony.Obrazek został zmniejszony.Trochę deszczyk popadał i gdzie głowy nie wsadziłem było mokro, ale..
Obrazek został zmniejszony.troszkę podsuszyłem się na słońcu
Obrazek został zmniejszony.Mój Pancio został poproszony o zasadzenie drzewa to go pilnowałem, aby się nie obijał
Obrazek został zmniejszony.Na leżąco nadzorowałem prace ogrodnicze, w końcu jestem Panem Kierownikiem i od czarnej roboty to ja mam ludzi
Obrazek został zmniejszony.Muszę być chyba kimś wyjątkowym, bo to małe drzewko zostało nazwane moim imieniem..
Będę musiał często tam przyjeżdżać, by sprawdzać jak mały Pako rośnie
Obrazek został zmniejszony.Jakieś duże samochody przyjechały i zabrały cale sianko za płotem, na które miałem chrapkę
Obrazek został zmniejszony.Troszkę poganiałem za piłką
Obrazek został zmniejszony.Obrazek został zmniejszony.do twarzy mi z tą piłeczką
Obrazek został zmniejszony.i znów w biegu
Obrazek został zmniejszony.I jeszcze trochę z bliska mojej mordki
Obrazek został zmniejszony.A takich gości mogliśmy podziwiać zza płotu
Obrazek został zmniejszony.Mam nadzieję, że szybko wrócę na wieś
Pozdrowienia!