dziękujemy za życzenia ,u nas listopad to czas imprez urodzinowych dlatego dobrze że świętują głównie psy bo wpadlibyśmy w nałóg Dzisiaj dostałam zdjęcia Alvina który 11.11.11 skończył 3 latka:))) jest cudny-sami zobaczcie Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.
Asiunia i Avuś również pięknie wyrośli a dla swoich właścicieli slużą za najwspanialszych psychoterapeutów i są lekiem na całe zło Ashantia obsługuje w sklepie -jest kierowniczką Obrazek został zmniejszony. a Avuś nic się nie zmienia -podgladam go na stronie na bieżąco http://www.beata.jaworzno.pl/karmel Obrazek został zmniejszony.
Moja Kayah razem z przychówkiem -Piranie w akcji Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.
Dostałam zdjęcia mojej wnusi Marushki - cała Kayah Jutro kończy 2 latka Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.
Jesteśmy świeżo po wystawie w Sosnowcu Tak trwały przygotowania Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. i po........ Mamy BOBa Obrazek został zmniejszony.
nasze wnusie wyglądały psie- pięknie CUBUS Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. I POLA Obrazek został zmniejszony.
Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.