Dostałąm zdjęcia Nemi z ringu to się chwalę Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.
Jeszcze raz ogromne gratulacje! Z tego co widziałam, to Wasz wnuczek Cubus był w szczeniakach. Może więc wiecie, jak ułożyły się wyniki? Był tam miotowy brat Etapa i jestem b. ciekawa jak mu poszło
N o i wiedziałam ,że mam zdolne wnuki a oto moja kochana 9 miesięczna COLA w roli niani i uczycielki dla dwóch malców które z czasem ja przerosną niestety ,zobaczymy czy nadal będą słuchać Obrazek został zmniejszony. a teraz jest tak Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.
Cola niańczy przynosi patysie i niuńczy moja kochana niania Obrazek został zmniejszony.
ja się niestety nie znam ale jeden jest długo oczekiwany jeszczeprzed COLĄ -jakiś płaszczowy to ten gładki a drugi długowłosy Cola wniebowzięta matkuje ile wlezie i podobno jest anielsko cierpliwa buja na ogonie piranie
Wnuki listy piszą a że daleko tyle mi zostalo MICUŚ 2,5 roku Biegnę do Ciebie...babciu
Obrazek został zmniejszony. no i teraz wiadomo na ilu nogach biegam ale to tylko żeby mi nie marzły Obrazek został zmniejszony. chciałaś w pozycji zdjęcie?? Obrazek został zmniejszony. to masz Obrazek został zmniejszony. moją ulubioną Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.
i dzisiejsze popołudniowa kawka z ponóżkiem Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Szaliczki bo wszystkie leczymy gardełka Obrazek został zmniejszony.