Dzisiejszy spacer w lesie, Hopiś wyglądajacy zza drzewa Hopiś ucieszony:) dumna Betka czeka na synka... Beta z Galwinem (synkeim) - lubimy być w lesie...jest duuużo patyczków :)
Psiaki cudne A gdzie obiecane zdjęcia wszystkich członków zwierzowej rodziny,a kocurek to co od innej matki ,czyżby Pancia chowa go przed światem w obawie,że ktoś go urzeknie
jaki Ginger ma Lusiowy pychol A nasza cioteczka w niezłej formie.Cieszę się,że mogłam ją zobaczyć. A gdzie posiałyście chłopaka? Nie kochają się z Galwinkiem?
Nastepny specer bedzie z Denzelem tym razem młody ojeciec został pilnować swojej pierwszej żony:)) Galwin z Denzelem są fajnie pozytywnie nastawieni do siebie i nie tylko...
Noooo ostatni wpis prawie rok temu...trzeba coś tu dodać Zaczne od naszej weteranki - Betki, Betinki, Betulki a czasem tez Beatki za miesiąc kończy 9 lat Beciorek i jej uwielbienie do patyczków cdn...
prześliczne zdjęcia seniorki Rodu Szczęściarzy w ciągu "Beciorek i jej uwielbienie dla patyczków" cudne zdjecia w tak "ograniczonej" gamie kolorystycznej biało-brązowo-zielonej i czarny pies takie wyraziste (pewnie się ludziska dziwią czym się Pokerkowa zachwyca, toz to zima ale mnie na prawdę coś kolorystycznie tąpnęło) zdrówka dla seniorki
Dzieki wszystkim, jestem bardzo zadowolona ze stanu Bety, własnie zrobilismy wszelkie badania i wszystkie wyniki są bardzo dobre, strasznie sie cieszę Betka jest trochę marudna, czasem nerwowa, ale na spacerze jak by jej lat ubywało, śmiga jak wyścigówka.