Moderator: Aga-2
anjucha napisał(a):chętnie się co nieco dowiem ponieważ ta Pani będzie sędziowała bernole min 07.04.2013 w Zabrzu, 14.04.2013 w Częstochowie i 05.05.2013 w Łodzi :)
Barbel napisał(a):Tak poza tematem - powiedzcie mi co za sens jest zapraszać tego samego sędziego do jednej rasy w 3 miejscowościach oddalonych od siebie o rzut beretem na wystawy, które dbywaja sie w 2 kolejnych miesiacach....
aga.s napisał(a):Barbel napisał(a):Tak poza tematem - powiedzcie mi co za sens jest zapraszać tego samego sędziego do jednej rasy w 3 miejscowościach oddalonych od siebie o rzut beretem na wystawy, które dbywaja sie w 2 kolejnych miesiacach....
Nawet czterech![]()
7 04 2013 Zabrze ,
14 04 2013 Częstochowa ,
5 05 2013 Łódź i
19 05 Bytom
Ella napisał(a):Ja też zaraz wysyłam.
Dla nas ten Bytom może być "ostatnią deską ratunku"-do czerwca mamy czas na zrobienie ChM,i jeśli u p.sędzi w Zabrzu nam się nie powiedzie,to te kolejne 4 wystawy nie pomogą(no chyba,że amnezja wystąpi u sędziny,na co raczej bym nie liczyła)
A jechać na wystawę na drugi koniec Polski-to już dla mnie za duże wyrzeczenie
rafs napisał(a)::] Słyszałem, że można dzwonić do organizatora, nawet jeszcze jeśli chodzi o Częstochowę, należy tylko powiedzieć dlaczego. Jak słyszałem obsady sędziowskie nie są sztywne
Powrót do Sędziowie kynologiczni
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość