Moderator: annasm
Bobik napisał(a):A interesujesz się tą rasą? Promotor pracy się interesuje? Planujesz opublikowanie gotowej pracy na naszym forum? Nie moja rasa, ale zadałbym takie pytania meteorowi, który wpada jak Ty na forum - bez urazy.
Jestem na podyplomówce na Uniwerystecie Kujawsko-pomorskim na kierunku Kynoterapia. I mam opisać powstanie rasy DSPP
MaGaLa napisał(a):Bardzo proszę Was o pomoc. Jestem na podyplomówce na Uniwerystecie Kujawsko-pomorskim na kierunku Kynoterapia. I mam opisać powstanie rasy DSPP. Materiałów jest raczej sporo dotyczących Berneńczyków a o Dużych Szwajcarach jak napłakał. Bardzo proszę o pomoc. Chciałabym to zrobić jak najlepiej nie zrzynając ze stron internetowych. Jeśli ktoś z Was ma jakiś pomysł gdzie znajdę najwięcej informacji i o historii tych psów i stanie obecnym to będę niezmiernie wdzięczna. Pozdrawiam
Ten temat nie jest taki prosty, jak mogłoby się wydawać. Mam pewne informacje i jutro o tym napiszę... Dobrze, że jest gdzie pogadać.MaGaLa napisał(a):Bardzo prosze Was o pomoc. Jestem na podyplomówce na Uniwerystecie Kujawsko-pomorskim na kierunku Kynoterapia. I mam opisac powstanie rasy DSPP. Materialów jest raczej sporo dotyczacych Bernenczyków a o Duzych Szwajcarach jak naplakal. Bardzo prosze o pomoc. Chcialabym to zrobic jak najlepiej nie zrzynajac ze stron internetowych. Jesli ktos z Was ma jakis pomysl gdzie znajde najwiecej informacji i o historii tych psów i stanie obecnym to bede niezmiernie wdzieczna. Pozdrawiam![]()
Powrót do Duży Szwajcarski Pies Pasterski
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość