ja jestem w szoku
Mł.Zw.Kl'07 suczka - Tolianna Trustful av Hiselfoss [import Norwegia]
Mł.Zw.Kl'07 pies - Tobias Talisman av Hiselfoss [import Norwegia]
Zw.Kl'07 BOB suczka - Basma des Hautes Vernades [import Francja]
Zw.Kl'07 pies - NUGAT ARES Lisi Kąt
i jestem okropnie dumna z Nugata!
mimo to że schudł mi dużo przez wakacje, mimo to że wyłysiał prawie całkiem, co zresztą widzieliscie - zdobył CWC i
Zw.Klubu!
wczoraj na krajówce sędzina zarzuciła mi że Nugat był trymowany...
dzisiaj sędzia oceniał bardzo dokładnie, sprawdzał wszystko, czepiał sie szczegółów dosłownie, bardzo zdziwona byłam niektórymi jego decyzjami. To co zrobił z championami no to naprawde brak słów!

wiele ludzi było bardzo bardzo zaskoczonych i oburzonych jego decyzją.
no a ja przyjechałam do domu i dalej nie moge w to wszystko uwierzyć.
Nugat jest moim pierwszym psem, pierwszym wystawowym, pierwszym z tytułem Zw.Klubu...
I jeszcze wygrał z Benem! A Ben jest po prostu pięknym psem, swietnym! Małgosiu gratulacje, nie dociera do mnie to wsztystko jeszcze, ze wygralismy z Twoim Beniem, byłam pewna ze to własnie on dzisiaj bedzie pierwszy! Liczyłam na jakąs lokata, po wczorajszym CWC na krajówce, ale niespodziewałam sie naprawde pierwszej.
Tata planował wyjechac z Warszawy koło 12, z planów niestety nici bo Nusiu miał inne

W domu bylismy dopiero o 22:30.
No i jeszcze Lisie Kąty wzieły grupe hodowlaną!
Chciałabym podziękować wszystkim bardzo serdecznie za gratulacje! Za oklaski, za piski, za dopingowanie, za atmosfere - dziewczyny jestescie boskie!
ciesze sie przeokropnie ze mogłam sie z Wami znowu spotkac
Agata - Ceri jest świetna, na ring sie już pchała

wiec tylko czekać aż zacznie szaleć
Kasiu Sagankowa super ze znowu sie spotkałysmy, mam nadzieje, ze nastepny raz to bedzie wczesniej niz dopiero za rok na nastepnej klubówce
Ewie dziekuje za smakolyki, za potrzymanie ręcznika

, za pożyczenie ringówki do porównania, bo swoją tak dobrze schowałam do plecaka, ze nie zdąrzyłam znaleźć

Przyniosła szczescie na pewno

Fajnie było sie z Wami znowu spotkać, tym razem na ringu. Do zobaczenia na nastepnej wystawie!

buziaki dla Bostonka!
i Grażynke też znalazłam!

tylko nawet nie wiem jak poszło Pokerowi
i Ula mnie znalazła i Ania od Cortezia, bardzo fajnie, ze mogłyśmy w końcu choć przez chwile porozmawiać na żywo i poznać. Pozdrawiami serdecznie i przesyłamy buziaki z mokrego podkarpacia!
No i Zuza, dziekuje za rozmowę, i za ciekawostki Strzyżowskie

ale niespodzianka!
bardzo bardzo chciałabym podziękować pani Renacie Kruk za mojego slicznego Nusia! gdy sędzia przyznał nam pierwszą lokate i dziewczyny za ringiem zaczęły szaleć, to aż mi łzy wzruszenia stanęły w oczach, dosłownie przez moment...
no to chyba tyle

jakies zdjecia mamy, ale to juz jutro, albo w tym tygodniu. W sobote po krajówce poszliśmy jeszcze pozwiedzać Warszawe, ale to juz pewnie zdjęcia wrzucę do Nuśka galeri.
Jeszcze jeden minus, to to ze czasami to naprawde była ulewa

Padało okropnie

Nusiu biedny siedział w namiociku cały czas. Ja mam tylko nadzieje ze sie nie rozchoruje.
No i na koniec szczere i bardzo serdeczne gratulacje dla pani Wandzi!!!
Basma sie rozszalała! super! Jest naprawde bardzo bardzo piękną sunią!
uwazam ze w pełni zasłuzyła na dzisiejsze tytuły!