Cefreud napisał(a):dziękuję za rzeczową odpowiedź. Fajnie,że są tacy których można zapytać i uzyskać odpowiedź. jeszcze raz dziękuję
Proszę bardzo

Bożenko nie dziękuję

Cefreud napisał(a):dziękuję za rzeczową odpowiedź. Fajnie,że są tacy których można zapytać i uzyskać odpowiedź. jeszcze raz dziękuję
Halina napisał(a):Dalej po analizie rodowodów uważam, że jest więcej plusów z tego skojarzenia niż minusów (pomijając Jima i Soti : Thruman, Junona, Sotel, Siktor, Sixteen, Nagoja i wiele innych)
właścicielka Florka napisał(a):Witam serdecznie sympatyczną właścicielkę cudnej Sotelki, którą mieliśmy okazje poznać na wystawie w Szczecinie.
To ja z mężem wykorzystaliśmy Sotelkę jako modelkę do sesji zdjęciowej, a Ona cudnie się spisywała :) na samo wspomnienie mam jej obraz przed oczami :):)![]()
Mam nadzieję, że nas Pani pamięta :) W końcu udało mi się mieć powód żeby dołączyć do tego Forum :)
Mam nadzieję, że wszystko pójdzie zgodnie z planem i Sotellka da Pani u-pragnione maleństwa, życzę tego z całego serca. Jestem pewna, ze szczeniaczki po takich rodzicach będą cudne i kochaniutkie :) Już się nie mogę doczekać kolejnych pomyślnych wieści :)
Pozdrawiam cieplutko
Ania
właścicielka Florka napisał(a):Witam cieplutko :)
Czy już coś wiadomo na temat szczeniaczków ?? niedługo będzie miesiąc od randki :)
Jak się czuje Sotellka ??
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość