Alusia trzymam kciuki za owocną randke.Buziaki dla wnusi :
Kochana babciu Gosiu bardzo dziękujemy i mamy w takim razie dla Ciebie miłą niespodziankę od wnusi.Gabrynia i Bosstonek zostali głównymi bohaterami programu ,Uśmiech bernenczyka.Pewnego dość póżnego wieczora zadzwoniła do nas pani i spytała czy wyrażąm zgode na udział radia Zachód w zajęciach Gabrysi i Bosstona,zatkało mnie troche i już chciałam się wymigać a pani chyba wyczuła moje intencje bo powiedziała,,,niech się pani nie martwi załatwiłam już z opiekunami dzieci i kierowniczką przedszkola zgodę na środe a jutro meldujemy się u pani w domu.No i co mi pozostało włączyć ręczny automat wyprać Bodziowi krawatkę Gabrysi żabot ,zadzwonić do dziewczynek żeby trochę mnie poratowały w opowiesciach o spartkach i tyle.
Bodzio i owszem na wszelkie sposoby kokietował panią redaktor jednak Gabrysia skradła serca wszystkim.Zrobiłam kilka zdieć a jak tylko dostanę informacje kiedy materiał bedzie emitowany damy babci Gosi znać
Obrazek został zmniejszony.
Obrazek został zmniejszony.AAAAAAAAAA tatusiowi też wyślemy żeby nie myślał ze ma leniwą żone.
Moniko bardzo dziekujemy za miłe przyjęcie.Pozdrawiamy wszystkie dwu i czworonożne gunisie

mówisz,,,,,, górce,,,,,oczy ze strachu zamykałam jak do was jechaliśmy