Witam :)
Mam na imię Misza i pochodzę z cudownej hodowli p. Katarzyny Kołodziej "Pod Szmaragdową Leszczyną"
urodziłem się 29grudnia 2011r, teraz mam już ponad 4miesiące :)
jestem strasznym łobuzem, czasem wydaje mi się, że jestem już duży i obszczekuję większe od siebie psy żeby później móc się szybko schować za nogami mojej pani :)
jestem strasznym łakomczuchem. Moimi ulubionymi przysmakami są: gotowana marchewka - ooo tak, za nią dam się zabić! - banan i wątróbka. oprócz tego zjem wszystko co tylko można zjeść - chociaż butelka po wodzie nie jest łatwa do zgryzienia :)
Mam wielu przyjaciół. Moją najlepszą przyjaciółką jest mix pitbulla - Kira, a najlepszym przyjacielem jamnikowaty Ozzi :)
moim pierwszym osiągnięciem była XXXI Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych w Opolu, na której wygrałem w baby, w rasie i otrzymałem ocenę wybitnie obiecującą oraz dostałem 3 lokatę na BISie :)
Obrazek został zmniejszony.Obrazek został zmniejszony.wybaczcie nieporządek, ale gdy jestem mokry rozpiera mnie energia :)
Obrazek został zmniejszony.Obrazek został zmniejszony.Obrazek został zmniejszony.Obrazek został zmniejszony.Obrazek został zmniejszony.Obrazek został zmniejszony.