Zapraszam na psie ciasteczka -roladki drożdzowe z wątróbką i tradycyjne z rybka do licytacji są 3 porcje po ok 40szt/+_250 g/ Świerzego wypieku. Cena wywoławcza 10,- za porcje.Licytacja do 21.05 godz 20. niech Wasze psiaki zjedza smaczki na zdrowie Mokrej
Ostatnio edytowano 2012-05-18, 16:44 przez ewazoltowska, łącznie edytowano 1 raz
kaskamon napisał(a):a nadajz sie dla szczeniaka 8 tyg??
Gdyby to chodziło o mojego psa to te z wątróbką bym dawała.ale nie podejmę sie dać konkretnej odpowiedzi.Jeżeli chcesz mogę upiec takie pałeczki /drożdżowe ale drożdże paszowe/z leciutkim dodatkiem tego co lubi np sera,/moj takie chętnie chrupal/
Dziękuję proponuję przelewy bezposrednio do Tasmanskiej .Proszę o adresy do wysylki !!! jak nic sie nie wydarzy do końca tego tygodnia będą wyslane/w razie opóżnień poinformuje.
Melduje, że ciasteczka dotarły (chyba już wczoraj, czas leci mi tak szybko, że już dokładnie nie pamiętam ) Są wspaniałe W imieniu Pako bardzo dziękuję
Mam nadzieję ,że tym razem poczta nie zrobiła kawału i wszystkie przesyłki są u odbiorców. Jeszcze raz dziekuje za udział w bazarku ,pomoc dla Tasmanskiej .Dziękuję