Moderator: Halina
OTTO napisał(a):A MOżE KTOś ZNA DOBRE MIEJSCE NIEDALEKO MIELNA?
Sabulina napisał(a):Ktos pytal o miejsce na mazurach......
W ten week-end bylismy nad jeziorem Piłakno, już wczesniej tam jeździliśmy ale wtedy nie miałam jeszcze psa, więc nie zwracałam uwagi na te atuty, które dotyczą berneńczyka.
Miejsce super... jezioro tak rewelacyjnie czyste, że nigdzie takiego na mazurach chyba nie ma, ośrodek w lesie, prywatny, nie ma tłoku, domki bardzo dobrze wyposażone (jest łazienka z prysznicem, kącik kuchenny z lodówka, taras,), właścicielka sama ma psy, więc psy mile widziane, bardzo miejsca duzo, więc nikt na siebie nie wpada, w ogóle jest bardzo miło i klimatycznie. Obok nie ma chyba żadnych ośrodków a jesli to bardzo niewiele, jest tam strefa ciszy, więc nie ma warczących motorówek, itp..
Dla dzieci też sa miejsca, gdzie maluchy moga się bawić, jest zrobiona plaża z pomostem, ale do jezioraz psem można wejśc obok, trawka, duzo drzew (i cienia!). Moja Sabi była zachwycona(chyba najbardzije plażą, wodą i cieniem, no i innymi psiakami). Jeśli ktos jest zainteresowany detalami jak dojechac itp, to oczywiście napiszę.
igiopol napisał(a):ale jestem ciekaw jak wy sobie radzicie.?
Powrót do Berneński Pies Pasterski
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości