właścicielka Florka napisał(a):Fajna relacja, ale chętnie pooglądam więcej foteczek :)
Wedle życzenia, jutro porządnie obfocimy "maluszka"

Moderator: Apcik
właścicielka Florka napisał(a):Fajna relacja, ale chętnie pooglądam więcej foteczek :)
właścicielka Florka napisał(a):Oj będzie ciężko, bez codziennego podziwiania bernusiów...![]()
![]()
![]()
właścicielka Florka napisał(a):Myślisz Borysku, ze powinnam przekonać jakoś swojego męża by położył płytki na przed pokoju??
Elmo napisał(a):właścicielka Florka napisał(a):Myślisz Borysku, ze powinnam przekonać jakoś swojego męża by położył płytki na przed pokoju??
Ojjj, z mojego, psiego punktu widzenia, to jak najbardziej płytki! Nie ma to jak w upalne dni położyć się na zimnej powierzchniWłaściwie, to w takie dni, jak te, ciągle leżę właśnie w przedpokoju
Panele są dobre, ale w zimę. Z naszym, berneńskim futrem trudno jest wytrzymać, leżąc nawet na balkonie, w upały.
Myślę, że jako tako pomogłem, a jeśli nawet nie uda się załatwić płytek, to Florek nie usmaży się, leżąc na panelach, może nie ma co sie kłócić z Mężem
baksak napisał(a):(A ta świnia Kudłaty mogła by mnie kiedyś do ciebie zawieźć)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości