Zaczynamy od Ejmi, bo Ona to ta bardziej wytrwała w pozowaniu.

Zaległe fotki dam, jak będę miała chwilę czasu aby je posegregować.

Obrazek został zmniejszony.

Tak na marginesie nie mogłam się zdecydować, które tutaj wkleić. Wszytskie mi się podobają, ale pierwsze ma cow sobie

Trochę czułości

Mam dowód że moja suczka ma pchły!

To teraz trochę pisania.
![diabełek ]:->](./images/smilies/icon_70.gif)
Ostatnio zauważyłam że Ejmi nie jest taka energiczna jak wcześniej, tzn. jak spuszczam ją ze smyczy to nie lata jak szalona, tylko chodzi za mną w krok krok. Nie wiem czemu tak się dzieję. Ostatnio zaczęłam z nią naukę chodzenia przy nodze, to może dlatego teraz chodzi za mną jak cień? Wiecie może coś na ten temat? Nie powiem że się załamałam, ale lekko zaniepokoiłam, bo lubię w Niej to że jest taka żywiołowa, a teraz to nawet aport patyka nie robi na niej wrażenia. Jak rzucam to tylko odprowadza go wzrokiem, patrzy gdzie spadnie i przystępuje do dalszego węszenia... Tak jak już pisałam wcześniej trochę mnie to zmartwiło bo nie wiem czy to nie przeszkodzi nam w trenowaniu Agility. Choć wątpię, ale chciałabym wiedzieć co Wy o tym myślicie.Może po prostu za dużo od niej wymagam?

A Gacek? Jak to Gacek. Staruszek większość dnia przesypia.

A jak nie to robi głupie miny i udaje że mnie nie widzi. Skubaniec.
![diabełek ]:->](./images/smilies/icon_70.gif)

Pozdrawiamy!

PS.Zdjęcia czarno-białe bo wtedy widać piękne oczy moich psiaków, a i światełko nam nie pomagało w fotografowaniu.