Anetabs napisał(a):Nasz kochany Bohunek te przewroty ma po mamusi, nasza Rivierka też takie robi - bardzo śmiesznie to wygląda .
To pokolenie już się urodziło na nowym bloku porodowym i wychowuje się w nowym pokoiku specjalnie zrobionym dla nich. Mój mąż się postarał-to zdolniacha i nawet zdążył oddać pokój w terminie. Tylko te maluszki będą miały kłopot gdzie będą chowały swoje zdobycze?
aga.s napisał(a):Piękne są te KLUSECZKI Jak tak patrzę ,to co najmniej jedną zabrałabym do siebie.
marieanne napisał(a):aga.s napisał(a):Piękne są te KLUSECZKI Jak tak patrzę ,to co najmniej jedną zabrałabym do siebie.
Minimalistka jakaś z Ciebie.... ja bym zabrała wszystie
aga.s napisał(a):marieanne napisał(a):aga.s napisał(a):Piękne są te KLUSECZKI Jak tak patrzę ,to co najmniej jedną zabrałabym do siebie.
Minimalistka jakaś z Ciebie.... ja bym zabrała wszystie
Ha , ha,ha ...... ja bym zabrała wszystkie , ale chyba Anetka by ich nie oddała .Poza tym nie wiem jak Indii zapatrywałby się na powiększenie stada w takim tempie
Romked napisał(a):Maluchy pierwsza klasa!
Obfotografowane w naszym stylu. Lubię takie fotki. Nasze starsze o dwa tygodnie. Już trudno sobie przypomnieć jak były takie małe.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości