LUBIESZYN 23.06.2012 Byłyśmy dziś z KAMI na wystawie, ja tes staltowałam! W mojej klasie byłam tylko ja dostałam ocene wybitnie obiecująca i 1 lokatę. a to jus wybory' NAJLEPSZE BABY', tyle sie nacekałam ze as się zmęcyłam! nawet biegać jus mi się na koniec nie chciało nową kumpelkę poznałam ma na imię GATTA i jest super , DAISY tes była i supel im z KAMI posło , obie na podium (2 i 3 lokata)! z ciocią i wujciem BABCIU mam nadzieję ze jesteś ze mnie dumna!
a tak, to by się zgadzało spotkaliśmy miłego Pana w drodze powrotnej i Marcin porozmawiał na temat bernolków . Tak sobie właśnie myśleliśmy że to może być Pani rodzinka ! Jaki ten świat mały! pozdrawiamy
Byłam ostatnio na wystawie w Gozowie! a to są zdjecia, trosske było za golonco! nascęście byłam sama to sybko posło a to jus wyból najślicniejsego baby wystawy było ich więcej ale siem nie zmieściły GLATULUJEMY WSYSKIM!
a to zdjątka z jeziolka było suuuuupelll!!!!!! mokla kulka spacelek bzegiem jeziolka za piłkom gotowi do biegu i ......... poszli uuuuuuuuuuuuuwielbiam siem kompać sssstrasnie!!!!!!!!!!!
13 w piątek i to właśnie dziś skońcyłam 4 miesiące!!!!! zobaccie jus jestem plawie taka duza jak Kami a jaka jus jestem silna to nie muse Wam mówić sami zobaccie!
mała jesteś pikna ale z tym ciągnięciem uważaj bo se ząby wyciągniesz i bedziesz miała pikny przodozgryz niby to nie najgorzej bo zawsze palemka sie zm ieści ale o pucharach będziesz musiała zapomnieć