Moderator: Apcik
mysia.x napisał(a):Na krajowej wystawie w Radomiu... nasz..
Verne von Romanshof - I. dosk. CWC, MDPwR!!!! (jesteśmy bardzo dumni!!)
Sędzia: Sebastian Harnik
Klasa: Otwarta
Ocena: doskonała
Lokata: I
Medal: szłoty
Tytuły: CWC, NDPwR
OPIS: "O dobrych proporcjach głowy, średniej kości, dobra szyja, klatka piersiowa, dobrze zaznaczony kłąb, dobry grzbiet, dobre kontowanie kończyn przednich i tylnych, poprawny w ruchu, dunamiczny, nie... białe zaznaczenie ma łapach dobry temperament"
NIESTETY NIE WIEM CO SIĘ DZIEJE ALE NIE CHCĄ SIĘ TU WSTAWIĆ ZDJĘCIA ... ;/
ale zapraszam tutaj
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.449445745081511.119925.362311427128277&type=1¬if_t=photo_album_comment
aga.s napisał(a):Verni pięknie prezentował się na wystawie ,ale jednak to woda jest jego żywiołem![]()
Fajnie będzie go znów zobaczyć .Spotkamy się w Nowym TarguOczywiście na wspólny spacerek też się szykujemy!My zabieramy obie dziewczynki
aga.s napisał(a):Verni pięknie prezentował się na wystawie ,ale jednak to woda jest jego żywiołem
Fajnie będzie go znów zobaczyć .Spotkamy się w Nowym TarguOczywiście na wspólny spacerek też się szykujemy!My zabieramy obie dziewczynki
Rili?Będziecie w Nowym Targu?
Super! Ale będzie szaleństwo
marieanne napisał(a):Ale będziemy mieć spotkanie superanckie
Mysia (przepraszam, nie wiem jak masz na imię), jedziecie z Kielc w sobotę rano czy w piątek? Bo my będziemy jechać spod Kielc (skarżysko kamienna) i jeszcze rozważamy, choć my chyba rano...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości