Dlaczego pies bez kagańca? Chyba Saro masz na niego zły wpływ, że nagle złagodniał jak baranek.

Trzymam kciuki za Ciebie i za Maxa - powodzenia.

Pewnie ,nie tylko ja przeczytałam wypowiedzi na szwajcarach..........
No patrz Pan ,z której strony ,by się nie obrócił d..... z tyłu!
Tendencyjność wypowiedzi razi w oczy.
Fundacja była ,jest i będzie winna.
Próżno szukać w tym logiki,to tylko manipulacja.
Tak chronologicznie:
Rozpad adopcji na szwajcarach----------------------------------------------FP winna!
Eutanazja Gracji bez wiedzy ,a za pieniądze szwajcarów------------------FP winna!
(A'propos :Kto Gracji dał nadzieję ,którą dziś tak się szafuje ?)
Udzielenie pomocy psom Sary-----------------------------------------------FP winna!
Oddanie na jej prośbę dwóch psów---------------------------------również FP winna!
Opluwanie fundacji,jak najbardziej mile widziane,
to heroiczna walka o "Dzieci" -------------------------------------------bo przecież FP winna!
Tytuł "najniższych lotów" (hipotetycznie) dopasowany---------------FP winna!
Fakty ,czy fikcja to desperacja o niskich pobudkach------------------znowu FP winna!
Jak ludzi obrzucasz błotem ,to oczekujesz podziękowania?
Adopcja Maxa ,paradoksalnie -------------------------------------------------Fp winna!
Tą listę możnaby ciagnąć.
Pytanie tylko ,jaki jest tego cel?
Co jest ukryte i kto na tym skorzysta?
Kto manipuluje ,a kto został wmanipulowany?
Nikt z forum szwajcarów ,w razie zaistniałej konieczności,nie oddałby Sarze swojego psa.
Ale do desperatki ,dołączyli desperata i patrzą w google ,co z tego wyrośnie.
Udzielona pomoc Sarze to napaść na jej własność,
a wmanipulowanie w adopcję ,wykorzystyjącą jej uczucia to pomocna dłoń.
Arena gotowa,kubice już są ,kciuki zaciśnięte.
Jakby co ,winny też już jest!
Koń jaki jest każdy widzi.
A jeszcze lepiej jak widzi ,to co się mu pokaże.
Nieprawdaż?
Prawda to fikcja ,a fikcja to prawda.
Stawiam na fikcję!
Jeśli obrobili Ci dupę za plecami,to wyobraź sobie jaki musisz wzbudzać strach,że nie powiedzieli Ci tego prosto w oczy! ale jeśli już to zrobili to są w dobrej pozycji żeby Cię w nią pocałować:)
kreska napisał(a):A ja sie pytam co tam u Maksa slychac? Saro dopraszam sie o nowe fotki i wiadomosci![]()
pozdr
Sara* napisał(a):Sorry, mogę pomagać, dużo robić, ale oduczono mnie skutecznie dłuższych wypowiedzi osobistych. Jest po prostu OKpozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość