szczerze mówiąc wakacje dopiero zaczynamy w tą sobotę. Najpierw Zaniemyśl z Psimi Ratownikami, potem jakaś disneyowska zagramanica pod kątem dzieciarni i na koniec nasze polskie górki (jak dam radę). Plan jest taki żeby wrócić do kieratu dopiero po 10 sierpnia. A czy da się go zrealizować, zobaczymyRoma napisał(a): Może już czas kanikuły się skończył i znowu będę mogła podczytywać

Mam mnóstwo pięknych zdjęć i fajnych filmików z Cielęciną, ale niestety nie udało mi się załadowaćich bezpośrednio z karty na forum, bo mimo iż mam foty w jotpegach to mi je odrzuca. A na zgrywanie po prostu nie mam czasu

Nie no wielkie sorrki za to haniebne zaniedbanies.z. napisał(a):Elo ??? A przeprosiny za 3 miesięczny brak opowieści to gdzie

Ja mam po prostu coraz mniej motywacji, żeby wchodzić na forum, na którym coraz mniej spójności poglądów i interesów a coraz więcej animozji. ręka swędzi żeby wtrącić swoje trzy grosze, ale życie jest zbyt krótkie żeby wchodzić w niepotrzebne pyskówki, które jak widać niczego nie zmieniają na lepsze, a tylko sieją ferment. W takich klimatach weny do aktualizowania wątku po prostu mi brak :/