Moderator: Apcik
PaniBisiowa napisał(a):Ania jest boskaCzytam ponownie
Teraz "Anię z Avonlea". Kładzie na łopatki. Potrzebny mi też zazwyczaj wóz chusteczek
Wyjdzie na to, że miękka jestem
![]()
KasiaT napisał(a):Tak Ania jest zaje****stai wymiata wszystko inne.Ja ją uwielbiam-odkąd dostałam ją w swoje ręce,to tak od 2 klasy podstawówki czytam ją (każdą część)przynajmniej 2x w roku i mi się nie nudzi,a książki klejone były miliony razy i są zużyte i powycierane na maksa,ale jak dla mnie stanowią ogromną wartość sentymentalną,i też potrzebuję do nich chusteczek
PaniBisiowa napisał(a):A twórz fanklubJa Ciebie nie zbanuję
Kupiłam (moim zdaniem) bardzo ładne wydanie "Ani z Zielonego Wzgórza" i "Ani z Avonlea" w jednym tomie. Płócienna okładka, ładne rysunki (prosta kreska) i znalazłam jak na razie tylko jedną literówkę. Co nowsze wydanie to okładka coraz brzydsza. Dramat. O innych książkach nawet nie wspominam bo mnie obrzydzenie bierze. Ohydne, cukierkowe i durne okładki. Oczopląsu można niekiedy dostać. Fuj.
marieanne napisał(a):(...)Aj, jak ja zawsze marzyłam, żeby mi się chłop oświadczył tak jak Gilbert Ani (tzn o tych skutecznych mówię).... i co? No i cóż, nie trafiłam na romantyka
baksak napisał(a):marieanne napisał(a):(...)Aj, jak ja zawsze marzyłam, żeby mi się chłop oświadczył tak jak Gilbert Ani (tzn o tych skutecznych mówię).... i co? No i cóż, nie trafiłam na romantyka
Widzę, że Kudłaty ma rację, kobiety są zawsze niezadowolone. Co by nie robić...
PaniBisiowa napisał(a):baksak napisał(a):marieanne napisał(a):(...)Aj, jak ja zawsze marzyłam, żeby mi się chłop oświadczył tak jak Gilbert Ani (tzn o tych skutecznych mówię).... i co? No i cóż, nie trafiłam na romantyka
Widzę, że Kudłaty ma rację, kobiety są zawsze niezadowolone. Co by nie robić...
A widzicie... Bo tu trzeba komplementem zarzucić. Najpierw rzucić kamyczkiem, żeby uwagę zwrócić na siebie, a potem szemrząc niczym strumyk wykrzyczeć "Jesteś wisienką na torcie mojego życia!". Sprawdziłam na Biszu. DziałaWielce się rozpromienił
![]()
(...)
PaniBisiowa napisał(a):(...)Miał być dziś post z serii Bisiowa ględzi. Alem się rozmyśliła(...)
baksak napisał(a): PaniBisiowa napisał(a):(...)Miał być dziś post z serii Bisiowa ględzi. Alem się rozmyśliła(...)
Jutro też jest dzień
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości