Jak mi sie uda to dolacze jutro :),bardzo bym chciala:) w razie czego prosze o foteczki:)
Gabna jakas wielka sie wydaje

Trzymam kciuki za skaczacego dziadka !
Moderator: Apcik
meggy napisał(a)::lol: No coz ,kazdy ma takiego psa na jakiego zasluzyl :)
Jak mi sie uda to dolacze jutro :),bardzo bym chciala:) w razie czego prosze o foteczki:)
Gabna jakas wielka sie wydaje![]()
![]()
Trzymam kciuki za skaczacego dziadka !
KasiaT napisał(a):Ło matko ,z Indiego niezły akrobata-ale kurcze czemu nie mierzył sił na zamiary-mam nadzieję,że wszystko szybko się zagoi .
A mała Gabanka jest słodka,tylko na tej fotce jak przeżuwa bulteriera wygląda-jak krwiożercza,pluszowa bestyjka
aga.s napisał(a):Indiemu do tej pory się udawało .W lipcu chyba trzy razy był w odwiedzinach u sąsiadów .Płot ok.150 cm wysokości ,porośnięty żywopłotem z dwóch stron .Nie wiem jak on to robi ?Dwa razy widzieliśmy jak stoi na żywopłocie i tego w ogóle nie rozumiemTo wbrew prawom fizyki .
Chyba ze mamy pas fakira
marieanne napisał(a):aga.s napisał(a):Indiemu do tej pory się udawało .W lipcu chyba trzy razy był w odwiedzinach u sąsiadów .Płot ok.150 cm wysokości ,porośnięty żywopłotem z dwóch stron .Nie wiem jak on to robi ?Dwa razy widzieliśmy jak stoi na żywopłocie i tego w ogóle nie rozumiemTo wbrew prawom fizyki .
Chyba ze mamy pas fakira
No nie mów, że żadnego filmu z Indiana Jonesem nie widziałaś![]()
Wasz się po prostu wczuwa w rolę![]()
aga.s napisał(a):marieanne napisał(a):aga.s napisał(a):Indiemu do tej pory się udawało .W lipcu chyba trzy razy był w odwiedzinach u sąsiadów .Płot ok.150 cm wysokości ,porośnięty żywopłotem z dwóch stron .Nie wiem jak on to robi ?Dwa razy widzieliśmy jak stoi na żywopłocie i tego w ogóle nie rozumiemTo wbrew prawom fizyki .
Chyba ze mamy pas fakira
No nie mów, że żadnego filmu z Indiana Jonesem nie widziałaś![]()
Wasz się po prostu wczuwa w rolę![]()
Aniu trafiłaś w sedno![]()
Oj ,wczuł się w rolę .Dobrze ,ze nie ma na imię Rambo ,bo jeszcze sam by się pozszywał
aga.s napisał(a):Dziewczyny zapraszam ponownie![]()
aga.s napisał(a):(...)
Sprawdziliśmy w kuchni spokojnie zmieści nam się kolejny berneńczyk![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(...)
baksak napisał(a):Same korzyści: babcia się jeszcze sportowo wykazała - w końcu trwa olimpiada![]()
baksak napisał(a):Ze zdjęcia wynika, że zmieści się jeszcze KILKA berneńczyków...![]()
A tu akurat Gori zaciążyła...
aga.s napisał(a):Już na to wpadliśmy ,ale Babcia powiedziała ze narazie nam nie do
gatta napisał(a):baksak napisał(a):Same korzyści: babcia się jeszcze sportowo wykazała - w końcu trwa olimpiada![]()
Babcia jest strasznie wysportowana, a jakie ma mięśnie - wczoraj były też pokazy
baksak napisał(a):Iiiii tam, babcia nie da... Wszyscy zrobicie maślane oczka i babcia pęknie![]()
Zresztą ile by znalazła lepszych domków? Niech nie wybrzydza
gatta napisał(a):baksak napisał(a):Same korzyści: babcia się jeszcze sportowo wykazała - w końcu trwa olimpiada![]()
Babcia jest strasznie wysportowana, a jakie ma mięśnie - wczoraj były też pokazy
Hmm... sam nie wiem co o tym myśleć
aga.s napisał(a):Babcia z Dziadkiem teraz pakują i nie wiadomo jak by się to dla nas skończyło.Lepiej nie ryzykować !
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości