Moderator: Apcik
Barbel napisał(a):ehmmmSpoiler:
Szaleniec - przedynamiczny!
Cefreud napisał(a):Barbel napisał(a):ehmmmSpoiler:
Moze nie jest noszony w plecaczku ale jak widzę " ten plecaczek ma nóżki"![]()
Przepraszam za offa ale Leoś w stroju survivalowym mnie osłabił
Barbel napisał(a):ehmmmSpoiler:
kerovynn napisał(a):Barbel napisał(a):ehmmmSpoiler:
Jak za off-y nie biją to i ja się wtrącę: a co on ma na szyi? golf, czy kołnierz ortopedyczny na wszelki wypadek?
marieanne napisał(a):Bo najbliższe nasze góry to góry zimowe, najpewniej rumuńskie Rodniany![]()
Tam łańcuchów ni ma
marieanne napisał(a):Aniu, wiesz, tak btw - ja ciągle ponawiam propozycję naszego zaadoptowania Leosia.....
baksak napisał(a):marieanne napisał(a):Bo najbliższe nasze góry to góry zimowe, najpewniej rumuńskie Rodniany![]()
Tam łańcuchów ni ma
Zimą to łatwizna. Wystarczy cavisiowi założyć raki, kupić dwa lodowe czekaniki... no i wdzianko bardziej puchowe
Barbel napisał(a):marieanne napisał(a):Aniu, wiesz, tak btw - ja ciągle ponawiam propozycję naszego zaadoptowania Leosia.....
A nie chcecie jego kopi??? Jeszcze szuka domu, bo jakieś same oszołomy sie zgłaszaja...
marieanne napisał(a):Hm.... gorzej, że i z nas są niezłe oszołomy
Barbel napisał(a):marieanne napisał(a):Hm.... gorzej, że i z nas są niezłe oszołomy
Ale wy jestescie normalne oszołomy, a nie nienormalne oszołomy.
marieanne napisał(a):baksak napisał(a):marieanne napisał(a):Bo najbliższe nasze góry to góry zimowe, najpewniej rumuńskie Rodniany![]()
Tam łańcuchów ni ma
Zimą to łatwizna. Wystarczy cavisiowi założyć raki, kupić dwa lodowe czekaniki... no i wdzianko bardziej puchowe
Ty się nie wychylaj, bo jeszcze Borsuk będzie dla Ciebie szukał raków, czekaników i puchowego wdzianka......![]()
(...)
marieanne napisał(a):Bo wiesz, my to i woda, i góry, i pies wszędzie z nami, i nie leżymy cały dzień na kanapie, i nie mamy obsesji na punkcie trzymania psa pod kloszem.... w pewnych kręgach możemy być uznani za niebezpiecznych
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości