![diabełek ]:->](./images/smilies/icon_70.gif)
-Bohun i Zuza
Moderator: Apcik
marieanne napisał(a):Borysku, powiedz Julce, że musi się hartować
baksak napisał(a):Oj brat, już się przestraszyłem, że coś ci się stało!![]()
baksak napisał(a):Jak ja nadbiegam to i Borsuk i Kudłaty skaczą na boki jak łanie. No dobra, takie przerośnięte łanie.![]()
Elmo napisał(a):(...)"Potężny, b. głęboki; samczy, silny kościec, wspaniała głowa we wszystkich szczegółach; sylwetka zwarta, dobry kościec kończyn prawidłowo ukątowanych. Skrócony."(...)
Elmo napisał(a):(...)Julka się strasznie cieszy na spotkanie z Kudłatym, a jak się uda to i Borsukiem(...)
Elmo napisał(a):(...)Zabrała mi nawet moja ulubioną piłeczkę, żeby się z nim pobawićNo, ale czego się nie robi dla brata (...)
baksak napisał(a):Elmo napisał(a):(...)Zabrała mi nawet moja ulubioną piłeczkę, żeby się z nim pobawićNo, ale czego się nie robi dla brata (...)
Eee... no dzięki brat, ale co się robi z taką piłeczką?
Elmo napisał(a):(...)Do tego ta piłeczka jest od Babci Małgosi, więc ma wartość sentymentalną
baksak napisał(a):Nie gniewaj się bratjak się zobaczymy to ci przywiozę inną dobra?
![]()
Elmo napisał(a):Co do Borsuka i Kudłatego to chyb dramatyzujesz. Kudłaty jest bardzo miły, a Borsuk uroczy i przyjaznyChociaż ciebie to nie źle tam szkolą...
Elmo napisał(a):Chociaż ciebie to nie źle tam szkolą...
marieanne napisał(a):No i dobrze, że Borsuk nie jest taki straszny. Nas już Expercik na spacer namawiał i namowił... ale nawet mi się nogi trzęsły na myśl o Borsuku! Dobrze, że u Was wszyscy przeżyli
Elmo napisał(a):marieanne napisał(a):No i dobrze, że Borsuk nie jest taki straszny. Nas już Expercik na spacer namawiał i namowił... ale nawet mi się nogi trzęsły na myśl o Borsuku! Dobrze, że u Was wszyscy przeżyli
Kudłaty przesadza, Borsuk jest naprawdę kochany, miły i baaardzo gościnnyZresztą cała ich banda robi b. pozytywne wrażenie. A spaceru już Wam zazdraszczamy
marieanne napisał(a):Wiesz, zawsze możliwe, że i Wy na tenże spacer dotrzecie....?
agas napisał(a):kawał psa do podziwiania został./quote]
Toż to chudzina bez futra łysa jak kolano. A od brata jest chudszy o całe 6 kilo
agas napisał(a):A na żywo pomiziam mam nadzieję we Włocławku![]()
Też mam taką nadzieję, tym bardziej, że w Gostyninie Borys był tak zajęty oglądaniem się za Bryzą na ringu, że nie mógł się skupić na bieganiu
agas napisał(a):A....i bardzo chetnie podłączymy się do wspólnych spacerów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości