Mmm.... tarzanie się w kałużach.... to co psy lubią najbardziej

Moderator: Apcik
aga.s napisał(a):Floreczku jeśli chodzi o kąpiele błotne ,to widzę tu wspólne geny z Gabanką .Ona co prawda uwielbia każdą wodę , ale kąpiel błotna jest szczytem szczęścia![]()
Chłopaku ,ale urosłeś i jaki jesteś piękny kudłaty !
właścicielka Florka napisał(a):Ha i tu się kawaler zdziwi..., bo fotele niedługo wylecą na śmietnik, a na nowe sprzęty nie będzie wchodził.
Na fotelu jest tylko wtedy gdy się go zawoła, albo pozwoli. Sam z siebie nie wchodzi,
czasem tylko do łóżka próbuje się wśliznąćsłodziaczek kochany
baksak napisał(a):
A łyżka na to "niemożliwe"...![]()
Pomarzyć piękna rzeczSzczególnie, że Florek, jak widać, ma na wyposażeniu cały zestaw słodkich min
właścicielka Florka napisał(a):póki co wchodzi tylko za pozwoleniem i ani razu nie przyłapałam go na grzeszkach
marieanne napisał(a):właścicielka Florka napisał(a):Ha i tu się kawaler zdziwi..., bo fotele niedługo wylecą na śmietnik, a na nowe sprzęty nie będzie wchodził.
Na fotelu jest tylko wtedy gdy się go zawoła, albo pozwoli. Sam z siebie nie wchodzi,
czasem tylko do łóżka próbuje się wśliznąćsłodziaczek kochany
Serio w to wierzysz?![]()
Wiesz, ja miałam wcześniej CTRa, który miał absolutny zakaz włażenia na kanapę, fotel, czy łóżko. I faktycznie - nie robił tego (a przynamniej tak sądziłam). Olśnienia doznałam, gdy miał jakieś 5 lat, a ja w nocy poszłam do kuchni (kuchnia połączona z salonem) a na kanapie, rozwalony na poduszkach, spał w najlepsze Borysoczywiście go zgoniłam i dałam bure.... nie zmieniło to jednak faktu, ze robił tak do 11 roku życia, czyli do samego końca
![]()
My za 3 miesiące będziemy się urządzać w nowym miejscu.. i szczerze mówiąc po prostu wybrałam meble, które mają zdejmowane pokrowce, które da się łatwo prać w pralcePo co sobie nerwy psuć........
gatta napisał(a):właścicielka Florka napisał(a):póki co wchodzi tylko za pozwoleniem i ani razu nie przyłapałam go na grzeszkach
a moja pozwolenia nie maDOSKONALE wie, że nie wolno
![]()
a i tak ile razy jak ją np zostawiam na parę godzin samą są na łóżku ślady berneńskich łapek - ale skąd???![]()
bo przecież to na pewno nie Gaciorekjeszcze nie udało mi się cwaniary przyłapać
gatta napisał(a):właścicielka Florka napisał(a):póki co wchodzi tylko za pozwoleniem i ani razu nie przyłapałam go na grzeszkach
![]()
a i tak ile razy jak ją np zostawiam na parę godzin samą są na łóżku ślady berneńskich łapek - ale skąd???![]()
marieanne napisał(a):gatta napisał(a):właścicielka Florka napisał(a):póki co wchodzi tylko za pozwoleniem i ani razu nie przyłapałam go na grzeszkach
![]()
Jak ja kiedys Bohuna przyłapałam na spaniu w łózku (bo do łózka im nie wolno, choć na kanapę i fotel owszem)?Zatrzasnął się biedny w sypialni
właścicielka Florka napisał(a):Na szczęście od niedawna nie pracuje, mogę nadzorować poczynania kawalera i przyznać muszę,
że niczego nie niszczyoby tak zostało
właścicielka Florka napisał(a):marieanne napisał(a):gatta napisał(a):właścicielka Florka napisał(a):póki co wchodzi tylko za pozwoleniem i ani razu nie przyłapałam go na grzeszkach
![]()
Jak ja kiedys Bohuna przyłapałam na spaniu w łózku (bo do łózka im nie wolno, choć na kanapę i fotel owszem)?Zatrzasnął się biedny w sypialni
No to spotkała biedaczka kara, pewnie się poczuł, jak w wygodnym więzieniu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości