Zuzia obok mnie siedzi i mnie paca w ramię.... chyba chciałaby babci coś powiedzieć

Moderator: Apcik
Aga-2 napisał(a):Piękne zdjęcie KagurySzkoda, że nie poczekałam na jej występ w Chorzowie i nie zobaczyłam jej na żywo...
wiki napisał(a):Piękne psy![]()
![]()
![]()
Szczególnie zauroczył mnie TREY , piękny
![]()
![]()
Mam nadzieję , że zobaczę go na żywo na jakiejś wystawie , jest boski![]()
![]()
![]()
Gratuluję i pozdrawiam Wiki z małą Abigail![]()
![]()
![]()
wiki napisał(a):Strasznie mi się podobają zdjęcia które robisz , piękne , profesjonalne dla mnie ekstra.![]()
![]()
Robisz je sama ? Jeżeli to nie tajemnica to jaki masz aparat? Pozdrawiam
marieanne napisał(a):Piękny jest
Tylko jeśli mogę coś powiedziec od fotograficznej strony - nie lepiej byłoby pstrykać minimalnie bardziej od przodu? :> bo tak to kawaler wygląda trochę jakby odwracał pysk od aparatu, a gdybyś przesunęła się minimalnie w lewo z aparatem, to byłoby nadal z profilu, a jednak bardziej w stronę aparatu(...)
Beata i Fiona napisał(a):ja to zmienię rozmiar, ew. podbije kontrast, podpisze i koniecwrzucam, bo czasu i umiejętności więcej nie mam (aktualnie trudnię się wyciąganiem psich kudłów z oczu), musze kiedyś znaleźć sposób jak sie pozbyć ziarna i żeby ostrość lepsza była, więc za wszelkie sugestie będę wdzięczna
dzisiaj hitem było rzucanie kamyków w "kota" (czyt. w "kici kici!"), drzewa, krzaki, często jest gwizdanie, piszczenie, szczekanie, miauczenie, robienie pajacyków, turlanie się po ziemi (super działa na szczeniaczki), wycie!!! też super działa
skomlenie, itd., tyle że pies często nie wytrzymuje i podbiega, bo przecież w takim stanie, to człowiek potrzebuje pomocy
marieanne napisał(a):(...) Jeśli używasz PSa, to w ACRze jest bardzo fajna opcja odszumiania
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości