Byłam, widziałam, miziałam, tuliłam, pieściłam, karmiłam, sprzątałam kojec, zbierałam siki i kupole
![:] :]](./images/smilies/icon_45.gif)
żadnego nie ukradłam bo matce polce pękłoby serce. za to moje serce nie wróciło ze mną, zostało tam… 580 km ode mnie… i pociesza tylko to, że za trzy tygodnie do mnie powróci
A teraz chciałam Wam opowiedzieć o tych, którzy to serce skradli
Balbinka (suczka 1) to piękność o niespożytym temperamencie. Jest bardzo zorganizowana, do perfekcji opanowała cyckanie i spanie jednocześnie dzięki czemu ma dwa razy więcej czasu na zabawę z człowiekiem. Jest bardzo rozrywkowa ale także uczuciowa, zły humor nie leży w jej naturze
Obrazek został zmniejszony.Fifi (suczka 2) to dama o pełnych kształtach, chwilami kształty te są nieco pełniejsze niż ona więc długo nabiera rozpędu. Jej ulubiony sport to spanie. Po przebudzeniu okazuje się, że nie jest to śpiąca królewna a urocza suka, która swoją miłością rozczula nawet męskie serca. Ostatnio podobno nastąpiła u niej pewna aktywizacja lecz nie dane było nam sprawdzić czy to prawda
Obrazek został zmniejszony.Ciemny niebieski (chłopak 1) to ulubieniec Magdy Joykowej i szczerze mówiąc wcale się nie dziwię. Podobnie jak Magda jest uroczy, wesoły, bardzo komunikatywny i chętnie spędza czas w towarzystwie. Takie oto pokrewieństwo dusz.
Obrazek został zmniejszony.Feluś (chłopak 2) śpi jeszcze więcej niż Fifi, choć wydawałoby się, że jest to niemożliwe. Ma bardzo bogate życie wewnętrzne i stale daje temu wyraz. Wystarczy nadstawić ucho by usłyszeć opowieści w stylu „mrrr, phi, grrrr”. Po przebudzeniu wykazuje niesamowitą aktywność, jednak spada ona w tempie zastraszającym, zwykle po 3 min.
Obrazek został zmniejszony.Gumiś to (jak wszyscy wiecie) inna kategoria. Jest klasą samą w sobie, dlatego też nie będę o nim pisała bo słów odpowiednich nie znajdę. Anioł nie pies, po prostu.
Obrazek został zmniejszony.Żółty (chłopak 4) to kochana rozrabiaka i zaczepnik niepospolity. Zawsze ma wiele do powiedzenia i tego nie ukrywa. Widać w nim babcine geny pracoholizmu. Dla swojego właściciela będzie tym czym szafran dla ryżu – można jeść ryż bez szafranu ale o ile bogatszy jest z nim...
Obrazek został zmniejszony.Spongebob (chłopak 5) to taka kopia Żółtego z tym, że nie wiem tak naprawdę, który jest kopią którego. Uroczy, zabawowy, rozbrykany, świetny do pracy, ukierunkowany na człowieka. Nie patrzcie za długo na jego zdjęcie bo on jest tylko jeden i dla wszystkich nie starczy.
Obrazek został zmniejszony.Rubinek (chłopak 6) jest wspaniały, taka chodząca dobroć na czterech nóżkach. Do kochania i do zabawy, do szaleństw i rozczulania. Takie dwa w jednym. Absolutnie bezproblemowy szczeniak, bardzo pozytywny.
Obrazek został zmniejszony.Boski Waldi (chłopak 7) jest naprawdę boski. Kontakt z człowiekiem ma opanowany do perfekcji. Jest mega wesoły i absolutnie bezproblemowy. Niestety jest za mały by samemu bez trudu wejść na kolanka, jednak dla niego to żaden problem – doskonała komunikacja interpersonalna sprawia, że każdy człowiek bez wahania kolanka nim zapełnia
Obrazek został zmniejszony.Pomarańczek (chłopak 8) jak to Pomarańczek, wszędzie go pełno, zawsze znajdzie coś lub kogoś do podgryzania i zabawy. Jest bardzo towarzyski i zawsze ma ochotę na harce. Nie wie co to nuda, z nim zawsze jest wesoło.
Obrazek został zmniejszony.wczoraj wróciłam a już tęsknię...