Moderator: Apcik
zadra napisał(a):Ja tak pro-forma mam kantarek dla Dextera. Jak przyjedziesz, to przymierzysz młodemu. W Goleniowie w miejscach publicznych obowiązek zarówno smyczy, jak i kagańca.
Ale pewną prawidłowość zauważyłam - w górach albo nad morzem w miejscowościach typowo turystycznych zazwyczaj słyszymy milion pytań o rasę, czy można sobie fotkę zrobić itd. A w tym moim Goleniowie to jakieś zestresowane towarzystwo mieszka, bo zazwyczaj reakcje jakieś nerwowe są... Na szczęście mieszkam za miastem, obok las i tereny działkowe.
Rysia napisał(a):Florek ja się zagapiłam - chwilkę nie zaglądałam tutaj i doznałam szokugdzie się podziała ta mała kuleczka z wystaw ?? przecież ty niedawno miałeś 2 miesiące a tutaj prawdziwy kawaler..... hmmm a może ja pomyliłam galerię
właścicielka Florka napisał(a):Wydaje mi się, że jest niezmordowany i niewyżyty,
Adelka też chyba zalicza się do tych aktywniejszych berneńczyków![]()
aga.s napisał(a):właścicielka Florka napisał(a):Wydaje mi się, że jest niezmordowany i niewyżyty,
Adelka też chyba zalicza się do tych aktywniejszych berneńczyków![]()
Czy my mówimy o tym samym Floreczku ,którego oglądałam przez pierwsze 8 tygodni jego życia ?Przecież ,to był najspokojniejszy psiaczek ,totalna ciepła klucha ,pluszaczek do miziania![]()
Ale się chłopak maskował w babińcu![]()
Wujku i bracie mleczny w jednym jesteś boski jak zawsze
alicja napisał(a):Florciu przebrnęłam prze Twoja galerię,widze żeś chłopak przystojny a do tego pracowity. Myslę ze Twoi dwunożni już powinni zacząć sie bać .Za takim kawalerem wiadomo panny oczy wypatrują![]()
![]()
.Może sie wgorzowie na wystawie spotkamy.pozdrawiamy spartkowo
![]()
baksak napisał(a):Florek! Zjadłeś Czerwonego Kapturka, Wilka, Gajowego i jeszcze Babcię?![]()
Żeby cię tylko brzuszek nie rozbolał.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości